Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

3D-Laserkeilaus

Huonetiloista kaupunginosiin.

3D-Laserkeilaimet rakentamiseen ja teollisuuteen

Symetri tarjoaa luokkansa helppokäyttöisimmät ja kevyimmät FARO laserkeilaimet rakentamisen ja teollisuuden mittausten tarpeisiin. FAROn laserkeilaimissa yhdistyy markkinoiden edistynein tekniikka ja käyttäjäystävällisyys. Tämä vähentää laserkeilauksiin tarvittavaa aikaa sekä parantaa laserkeilausten käytettävyyttä osana suunnitteluprosessia.

 

Joustavuutta projektien toteuttamiseen

Hankkimalla FARO Focus3D- tai Freestyle3D-laserkeilaimen, saat markkinoiden hinta-laatu-suhteeltaan parhaimman laserkeilausjärjestelmän. Focus3D- ja Freestyle3D-laserkeilaimilla saat itse skannattua minuuteissa alueet, joiden tilaamiseen menisi tunteja tai päiviä ulkopuoliselta palvelutarjoajalta. Tarvittaessa Symetri BLM-palvelut auttavat sinua myös hankkeiden toteuttamisessa.

Symetri toimii FAROn valtuutettuna jälleenmyyjänä kaikkialla Pohjoismaiden alueella tarjoten myös laitteiden ja ohjelmistojen käyttökoulutuksen, tuen ja huollot asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

 

Ohjelmistot pistepilvien käsittelyyn

Laserkeilauksessa ei ole kyse vain pisteiden määrästä. Olennaista on se, että laserkeilaukset ja niistä syntyvät pisteaineistot saadaan joustavasti ja virheettömästi suunnittelun tarpeisiin.

Osana ratkaisukokonaisuuttamme ovat myös FAROn SCENE-pistepilviohjelmisto, PointSense- työkalut piste pilvistämallintamiseen ja Autodeskin ReCap 360, jolla pistepilvet saadaan kaikkien Autodesk- ja Archicad-ohjelmien käyttöön. Asiantuntijamme auttavat asiakkaitamme pistepilvien keruusta valmiisiin rakenne- ja tietomalleihin.

Lataa esite: SCENE

 

FARO FOCUS3D X- JA HDR-MALLIT

FARO Focus3D-laserkeilaimet ovat suunniteltu mittauksiin 0,5–330 metrin kantama-alueella, teollisuuden mittauksiin optimoidusta X30- mallista pitkien kantamien X330-malliin. Suorituskyvystä huolimatta Focus3D-keilaimet ovat keveitä ja kokonsa puolesta helppoja liikutella. Tästä johtuen ne soveltuvat erinomaisesti sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Lataa esitteet:

FARO® Laser Scanner FocusS 150

FARO® Laser Scanner FocusS 350

 

FARO-FREESTYLE3D JA X-KÄSISKANNERIT

FARO-Freestyle käsiskannerit on suunniteltu esineiden, laitteiden ja huonetilojen mittauksiin. Keveytensä ja kokonsa puolesta ne mahdollistavat myös sellaisten tilojen mittaukset, joihin muilla menetelmillä olisi vaikea päästä. 

 

Miika Kostamo,
Miika Kostamo Sähköpostimiika.kostamo@symetri.com Puhelin+358 400 158 117