Jobbannons

Ambitiös säljare till vårt industriteam

Vi förstärker nu vår organisation inom industrisegmentet och söker en person med känsla för försäljning och kundvård. Tjänsten är placerad i Stockholm, men du kommer arbeta med att vidareutveckla vår kundbas i hela Sverige. Söker du en tjänst där du kan utvecklas, får resa och arbeta självständigt och flexibelt? Läs vidare nedan!

Ambitiös säljare till vårt industriteam

Om oss

På Symetri hjälper vi innovativa företag inom arkitektur, bygg och tillverkningsindustri med att optimera arbetsprocesser, förenkla informationshantering och förbättra projektkvalitén. Vi utvecklar och distribuerar våra egna lösningar och är en av världens främsta återförsäljare av Autodesk mjukvara med över 150-tusen användare i norra Europa. Vårt uppdrag är att utmana människor att arbeta smartare för en bättre framtid och vi värdesätter passion, lagarbete, mod och viljan att driva förändring över allt annat. Symetri är en del av Addnode Group som är börsnoterade hos Nasdaq Stockholm.

Om tjänsten

Du kommer tillhöra vårt svenska industriteam som består av ett härligt gäng säljare, tekniska konsulter och produktutvecklare. I din roll arbetar du i första hand med försäljning på fältet, vilket innebär att du under normala omständigheter*, är ute hos kund 3-4 dagar i veckan. Arbetet består av att vidareutveckla och vårda vår befintliga kundbas som finns över hela landet. Det allra viktigaste är att du kan skapa goda och långsiktiga kundrelationer. När man köper en lösning från Symetri ska man känna en fullständig trygghet både innan, under och efter implementationen.

För att lyckas i denna tjänst är det fördelaktigt om du har erfarenhet av lösningsförsäljning med uppsökande verksamhet samt att du har förståelse för processerna kring konstruktion och produktutveckling.

Det är även meriterande om du:

  • är resultatorienterad och drivande
  • kan bygga relationer baserade på lyhördhet, öppenhet och positivitet
  • har förståelse för affärsprocesserna och behoven inom tillverkningsindustrin
  • har gedigen säljerfarenhet av totallösningar, gärna inom CAD/PDM/PLM
  • är van vid att arbeta mot budget med löpande rapportering

Vi är ett internationellt företag och arbetar ofta över landsgränser. Det är därför viktigt att du behärskar engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en flexibel tjänst med resmöjligheter, goda arbetsvillkor och en trevlig miljö både arbetsmässigt och socialt.

Tjänsten innebär placering företrädesvis på vårt kontor i Stockholm. Kompetensen är dock avgörande och sitter du på annan ort så kan något annat av våra kontor komma ifråga.

Ansökan

Kontakta Andreas Näsman, Säljchef MFG Sverige, på telefon 031-703 40 05 om du har frågor om tjänsten.

Din skriftliga ansökan med CV skickar du till lars.vrennhage@symetri.com. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, vi arbetar med löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan!

*Symetri följer folkhälsomyndighetens rekommendation vad gäller Covid-19 pandemin.

Career

Finsktalande Account Manager till Symetri!

09 maaliskuuta 2021

Funderar du på nästa steg i karriären? Nu rekryterar vi en finsktalande Account Manager där du får vara med och forma ett nytt team i Göteborg. Har du erfarenhet av försäljning och vill arbeta i en konsulterande kundnära roll på en arbetsplats som präglas av starkt teamwork? Då tror vi att du kommer trivas på Symetri!

Lue lisää