AutoCAD P & ID kaaviopiirron perusteet

Vastaavatko ostolistat piirustuksen merkintöjä? Kurssilla keskitytään peruskäytön lisäksi ohjelman tiedonhallinnan tietokeskeisyyteen ja koostettaviin raportteihin.

Käytätkö kaaviossa oikeita, standardin mukaisia Symboleja, Merkintöjä ja Tasoja? Kurssilla käydään läpi AutoCAD P&ID:n automatisoitu työnkulku kytkentäviivanpiirrosta laitesymboleihin ja niiden merkintöihin.

AutoCAD P&ID on rakennettu AutoCAD-ohjelman pohjalle, joten sen oppiminen ja omaksuminen on helppoa ja nopeaa. AutoCAD P&ID yksinkertaistaa ja automatisoi yleiset suunnittelutehtävät, joten projektien aloittaminen ja suunnitelmien tuottaminen on nopeampaa.

Kurssille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa käyttökokemusta tai kurssia muista suunnittelujärjestelmistä - tosin kurssi suositellaan pidettäväksi yrityskohtaisena piirtostandardien erilaisuuden ja helpon yrityskohtaisen räätälöinnin takia.

Tulevat kurssipäivät

Kurssia ei ole aikataulutettu kalenteriin.

Lähettämällä meille viestin, olemme yhteydessä kurssin järjestämiseksi.

Viestisi kurssiin liittyen on lähetetty.

Otamme sinuun pian yhteyttä.

Lähetä viesti kurssista

By submitting this form you consent to our Privacy Policy and to us storing information that you provide (i.e allergies or similar).