Infrakit-käyttökoulutus infratilaajalle

Infrakit on työkalu mallipohjaisten suunnitelmien hankintaan ja tarkastamiseen, ja sen avulla saat varmuuden suunnitelmien ja lähtötietojen käyttökelpoisuudesta hankkeen seuraavissa vaiheissa. Tilaajan tietoisuus hankkeen etenemisestä paranee ja poikkeamat laadussa tai aikataulussa havaitaan nopeasti. Infrakit parantaa myös projektinhallintaa ja laadunvarmistusta YIV 2015 –ohjeen mukaan.

Infrakit-käyttökoulutus infratilaajalle kurssin sisältö

  • Opi Infrakitin käytön perusteet
  • Opi mallipohjaisen suunnittelun hankinta ja ohjaaminen Infrakitin avulla
  • Opi rakentamisen kilpailutus mallipohjaisesti
  • Opi projektinhallinta ja laadunvarmistus

Odotettu lopputulos

Kurssillamme saat kattavan koulutuksen Infrakitin käytöstä projektipäällikön näkökulmasta, kuinka hyödyntää tietomallipohjaisia suunnitelmia hankkeessasi kustannustehokkaasti. Aamupäivän käymme läpi konseptitason asioita ja iltapäivällä paneudumme Infrakitin käyttökoulutukseen. Koulutuksen suorittaville myönnetään Infrakit 1 –sertifikaatti.

Odotettu lopputulos

Symetrin koulutukset

Videolta kuulet koulutuspäälliköltämme Craig Snelliltä koulutusten hyödyistä, sekä kuinka voimme muokata kurssejamme tarpeitasi vastaaviksi.

Varaa nyt

Tulevat kurssipäivät

Kurssia ei ole aikataulutettu kalenteriin.

Lähettämällä meille viestin, olemme yhteydessä kurssin järjestämiseksi.

Viestisi kurssiin liittyen on lähetetty.

Otamme sinuun pian yhteyttä.

Lähetä viesti kurssista

By submitting this form you consent to our Privacy Policy and to us storing information that you provide (i.e allergies or similar).