Infrakit-käyttökoulutus urakoitsijalle

Infrakit - rakentamisen pilvipalvelu - mahdollistaa karttojen, suunnitelma-aineiston ja toteumatietojen tehokkaan jakamisen työmaalla kaikkien osapuolten välillä. Kaikki työmaan tieto on nyt kaikkien saatavilla tablet- ja PC-laitteilla reaaliaikaisesti minimoiden viiveiden ja virheiden määrän. Infrakit takaa suunnitelmien käyttökelpoisuuden rakentamisvaiheessa ja luo hankkeesta täydellisen toteumamallin jo sen aikana ja jota voidaan hyödyntää myös ylläpitovaiheessa. Suunnittelija ja tilaaja saavat käyttöönsä ajantasaisen tiedon työmaan mittauksista ja projektin etenemisestä. Infrakit hyödyntää tehokkaasti myös eri koneohjausjärjestelmien dataa.

Infrakit-käyttökoulutus urakoitsijalle kurssin sisältö

  • Infrakitin käytön perusteet | PC- ja tablet-laitteiden hyödyntäminen työkaluina
  • Opi suunnitelmatiedon jakaminen kentälle Infrakitin avulla
  • Opi koneenohjaus osana digitaalista työmaata
  • Opi mittaustiedon reaaliaikainen hallinta, sisäinen hyväksyntä

Odotettu lopputulos

Kurssillamme saat kattavan koulutuksen työnjohdon ja mittauksen näkökulmasta, kuinka Infrakit auttaa hyödyntämään tietomallipohjaisia suunnitelmia hankkeessasi. Aamupäivän käymme läpi konseptitason asioita ja iltapäivällä paneudumme Infrakitin käyttökoulutukseen. Koulutuksen suorittaville myönnetään Infrakit 1 –sertifikaatti.

Odotettu lopputulos

Symetrin koulutukset

Videolta kuulet koulutuspäälliköltämme Craig Snelliltä koulutusten hyödyistä, sekä kuinka voimme muokata kurssejamme tarpeitasi vastaaviksi.

Varaa nyt

Tulevat kurssipäivät

Kurssia ei ole aikataulutettu kalenteriin.

Lähettämällä meille viestin, olemme yhteydessä kurssin järjestämiseksi.

Viestisi kurssiin liittyen on lähetetty.

Otamme sinuun pian yhteyttä.

Lähetä viesti kurssista

By submitting this form you consent to our Privacy Policy and to us storing information that you provide (i.e allergies or similar).