Säästä aikaa Naviate Architecturen avulla

Oletko huomannut Revitillä työskennellesäsi, että tietyt toiminnallisuudet tai työnkulut vievät turhan paljon aikaa? Olemme Symetrillä kehittäneet Revitille Naviate Architecture -lisäosan, jonka tarkoituksena on helpottaa näitä aikaavieviä toimintoja. Naviaten toiminnallisuuksia kehitetään yhteistyössä käyttäjien kanssa ja niitä päivitetään neljä kertaa vuodessa. Esittelemme tässä blogissa tavallisia ongelmia, joihin Naviate Architecturen ominaisuudet tarjoavat ratkaisun.

Piirustusten hallinta vie liikaa aikaa

Sheet manager

Piirustusten luominen ja hallinta Revitissä on varsin aikaavievää, koska jokainen muutos piirustusten otsikkotauluissa pitää tehdä yksittäin piirustuksen päällä. Naviaten Sheet Manager mahdollistaa useamman piirustuksen otsikkotaulun tietojen päivittämisen yhtäaikaisesti, intuitiivisen käyttöliittymän avulla. Samalla Sheet Manager:ssa voit hallinnoida näkymien sijaintia paperin päällä.

 

Usean parametrin samanaikainen katselu on vaikeaa

Parameter values

On tilanteita jossa halutaan tarkastella saman objektityypin useamman objektin parametri-arvoja samanaikaisesti. Naviaten Parameter Values -työkalu mahdollistaa tyyppi- sekä instanssiparametrien katsomisen ja päivittämisen MS Excel:iä vastaavan käyttöliittymän avulla. Voit myös katsella ja muokata parametrejä olemassa olevissa listoissa (Schedules).

 

Ovien ja ikkunoiden kätisyyksien hallinta on hankalaa

Door/window tools

Ovet ja Ikkunat kuuluvat olellisiin objekteihin arkkitehtuurisuunittelussa, ja näiden tietojen päivittäminen projektissa on varsin työlästä. Tätä varten Naviaten ovi- ja ikkunatyökalu auttaa ovien ja ikkunoiden päivittämisessä. Työkalu käy läpi ovien ja ikkunoiden parametrit ja päivittää arvot jos huomaa muutoksia. Samalla voit antaa oman identiteetti-numeroinnin Mark-kenttään.

 

Seuraavassa blogissa esittelemme lisää Naviate Architecturen aikaa säästäviä ominaisuuksia Revitillä työskennellessä ja tutustumme Filter elements ja Publish -toimintoihin.

Ota yhteyttä

Blogi

VAULT PROFESSIONAL CLIENTIN KIRJAUTUMISONGELMAN RATKAISEMINEN

08 maaliskuuta 2023

Olemme saaneet asiakkailtamme palautetta Autodesk Vault Professional Clientiin kirjautumisongelmasta. Ainakin versio 2021 ja 2023 versioissa Vault ei yhdistä palvelimeen ja antaa hyvin geneerisen error viestin: ”Error: Object reference not set to an instance of an object.” 

Lue lisää