Polarbröd suunnittelee tuotantotilansa Symetrin ja Autodeskin ohjelmistoratkaisuilla

Polarbröd

Ruotsin kolmanneksi suurin leiväntuottaja suunnittelee tuotantotilansa Symetrin ja Autodeskin ohjelmistoratkaisuilla.

”Autodeskin ratkaisuiden avulla olemme pystyneet kehittämään työskentelytapoja, jotka säästävät aikaa sekä tuotannossa että suunnittelussa. Läpimenoajat ovat nopeutuneet molemmilla saroilla, ja meillä on myös erinomainen kokonaiskuva kaikesta meneillään olevasta. Jos ohjelmistot ovat reistailleet, käyttäjillä on ollut kysymyksiä tai palvelin on kaatunut, olemme aina saaneet apua ja tarvitsemamme vastaukset viiveettä. Tuki toimii erinomaisesti”, selittää Tomas Hedman.

Ota yhteyttä

Tietonne tallennetaan, jotta voimme käsitellä kurssi-ilmoittautumisenne. Lue lisää, kuinka käsittelemme henkilötietoja Privacy Policy.

Samankaltaisia referenssejä


CAD-ympäristön mittava päivitys toteutettiin sujuvasti ja nopeasti CQi-sovelluksella

NIS Limited suunnittelee ja valmistaa monipuolisia teknisiä mittatilausratkaisuja useille teollisuuden aloille. NIS:n palvelutarjontaan sisältyvät muiden muassa alumiinihitsaus, mekaaniset käsittelylaitteet, radioaktiivisten aineiden käsittelyssä käytettävät hanskakaapit, tutkimus- ja tuotekehitystoiminnan testauslaitteistot, erikoislaitteet, automatisoidut kokoonpanolinjat ja -solut; robottien integrointi, koneistus ja ohjelmointi; sekä konepajapalvelut.

Lue lisää

Ripellino ensures growth with BIM

When the architectural firm Alessandro Ripellino decided to take the step to BIM planning, in order to meet changing purchaser requirements, it was important to have a user-friendly platform and to be able to deliver high-quality projects in a short time.

Lue lisää