Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Tai soita meille

Miika Kostamo,
Miika Kostamo Sähköpostimiika.kostamo@symetri.com Puhelin+358 400 158 117

3D-laserkeilaus & mallinnus

Kokonaiskuva muutamissa sekunneissa.

3D-laserkeilaus

Kokonaiskuva muutamissa sekunneissa.

3D-laserkeilaus on optimaalinen ratkaisu rakennusten ja muiden mittauskohteiden todelliseen mallintamiseen. Laserkeilaus mahdollistaa erittäin tarkkojen ja yksityiskohdat huomioivien mittausten tekemisen haastavistakin kohteista. Laserkeilaus luo erinomaisen ja visuaalisen pohjan päätöksenteolle.

3D-laserkeilauksessa kohteesta syntyy pistepilvi, joka koostuu miljoonista mitatuista pisteistä ja voidaan integroida suoraan CAD-suunnitteluohjelmiin. Pistepilvien käyttö osana suunnittelua helpottaa suunnittelua ja mahdollistaa 3D-navigoinnin sekä tarkkojen mittausten tekemisen suoraan suunnitteluohjelmissa. Yhdistettynä RGB-kuviin voidaan aineistosta tuottaa myös fotorealistisia näkymiä visualisointeja varten.

 

Mallinnus

Herätä suunnitelmat todellisuuteen.


Olipa kyse skannatuista piirustuksista, vanhoista 2D-tiedostoista tai 3D-laserkeilauksista, me luomme tiloistanne mittatarkat ja visuaaliset mallit huippuluokan CAD- ja tietomallinnusohjelmistoilla.


Mallinnuksen avulla pääset hyödyntämään selkeitä ja todellisuuteen pohjautuvia malleja ja piirustuksia, jotka mahdollistavat myös kohteiden ominaisuuksien muokkaamisen ja täydentämisen tarpeiden muuttuessa. Tämä tuo lisää päätöksenteon selkeyttä, helpottaa eri aineistojen hallintaa sekä mahdollistaa aineiston joustavamman käsittelyn. Ratkaisut ovat räätälöitävissä juuri asiakkaan omiin prosesseihin sopivaksi.

Miika Kostamo,
Miika Kostamo Sähköpostimiika.kostamo@symetri.com Puhelin+358 400 158 117