Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Tai soita meille

Mats Persson, Business Unit Manager Project Services
Mats Persson Business Unit Manager Project Services Sähköpostimats.persson@symetri.com Puhelin+46 70 603 48 20

BIM Projektipalvelut

Haluatko nopeuttaa rakennusprojektejasi, parantaa laatua ja tehostaa viestintää?

Rakennusprojektit monimutkaistuvat jatkuvasti, ja erilaisten sidosryhmien määrä kasvaa. Haasteita aiheuttaa se, että virheettömien ja ajantasaisten tietojen pitäisi olla kaikkien hyödynnettävissä sujuvasti ja oikea-aikaisesti. 

Viimeisimmän tekniikan avulla tilanne helpottuu huomattavasti.

 

Keskeisin tavoitteemme on tarjota tietomallinnusta käyttäville asiakkaillemme tehokas ja avoin työnkulku. Siinä olemme onnistuneet BIMeye-ratkaisun avulla. BIMeye parantaa työskentelyn tehokkuutta ja laatua sekä lisää läpinäkyvyyttä projektin jokaisessa vaiheessa, ideasta kiinteistönhallintaan.

Tiivis yhteistyömme arkkitehtien, rakennesuunnittelijoiden ja urakoitsijoiden kanssa on osoittanut, että alalla kaivataan avoimuutta ja välineitä sujuvampaan yhteistyöhön. Tämän olemme huomioineet kehittäessämme omia ratkaisujamme. Tietomallinnusta tukeva tiedonhallintaratkaisumme pohjautuu pitkään käytännön kokemukseemme ja yhteistyöhön alan yritysten kanssa.

Lue, miten NCC, Veidekke, Cedervall ja Link Arkitekter ovat kehittäneet prosessejaan BIMeye-ratkaisun avulla.

 

Keitä me olemme?

Project Services, BIM Data Management -ratkaisun kehittäjä, on Symetriin kuuluva itsenäinen liiketoimintayksikkö, jonka taustalla olevalla tiimillä on vankka kokemus rakennusalalta. Tämän kokemuksen pohjalta syntyi tiedonhallintaratkaisu, joka tukee suunnittelijoiden ja arkkitehtien työskentelyä tietomallien parissa. Ratkaisu on sujuvasti integroitavissa yritysten nykyisiin tietomallinnus- ja CAD-ratkaisuihin.

Haluatko kuulla lisää mallitiedon pilvipohjaisesta hallinnasta ja siitä, miten voit tehostaa ratkaisumme avulla työskentelyä projektin jokaisessa vaiheessa, suunnittelusta kiinteistönhallintaan?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

 

Mats Persson, Director, Project Services Business Unit Project Services
Mats Persson Director, Project Services Business Unit Project Services Sähköpostimats.persson@symetri.com Puhelin+46 70 603 48 20