Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Metos

Tuotetiedon hallinta Sovelia-aikaan.

Uuden ERP-järjestelmän käyttöönotto toimi draiverina PLM-ratkaisun hankintaan.

 

” Aikaisemmin suunnittelija teki tuotteesta osapiirustukset tuotantoon ja dxf-tiedostot leikkaamiseen. Nyt suunnittelun tuottamista kuvista syntyy tarvittavat tiedostot automaattisesti. Tämä vähentää virhemahdollisuuksia oleellisesti. Kun Inventorissa liitetään kokoonpanoon osia, syntyy Soveliaan vastaava nimikerakenne automaattisesti. Suunnittelun aikaiset piirustukset hallitaan Autodesk Vaultissa ja suunnitelman valmistuttua tuote hyväksytään tuotantoon Soveliassa, jolloin rakenteet ja nimikkeet siirtyvät kontrolloidusti ERPiin.”

 

Metos-ryhmä valmistaa ja markkinoi ammattikeittiölaitteita Metos-, Hackman- ja Wexiödisktavaramerkeillä. Metos on markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Beneluxmaissa ja kuuluu ALI-ryhmään, joka on Euroopan johtava ammattikeittiölaitteiden valmistaja. Metos tarjoaa asiakkailleen keittiöratkaisut alusta loppuun mietittyinä. Liikkeelle lähdetään reseptiikasta ja keittiösuunnittelusta, toteutuksessa käytetään Metoksen itse valmistamiasekä trading-tuotteita ja after sales huolehtii ylläpidosta, varaosista ja huollosta.

” Tuotantomme on pitkälti aika perinteistä ohutlevyvalmistusta, johon sitten liittyy ohjauselektroniikan ja sähköistyksen liittäminen kokonaisuuteen, kertoo Metos Oy Ab:n tuotesuunnittelupäällikkö Tero Kähärä.

 

Marko Aivio,
Marko Aivio Sähköpostimarko.aivio@symetri.com Puhelin+358 400 439 703
Markku Koistinen,
Markku Koistinen Sähköpostimarkku.koistinen@symetri.com Puhelin+358 400 461 153
Michael Nyman,
Michael Nyman Sähköpostimichael.nyman@symetri.com Puhelin+358 40 7577 219
Mikko Viertola, Director MFG Business Unit
Mikko Viertola Director MFG Business Unit Sähköpostimikko.viertola@symetri.com Puhelin+35 85 04 69 00 10