Tervetuloa #Connect2share -sivulle

#Connect2share-sivulle olemme keränneet rakennusalan johtajilta ja asiantuntijoilta näkemyksiä siitä, kuinka BIM, Build 4.0 ja AI vaikuttavat rakennusalaan.
Tervetuloa #Connect2share -sivulle

Vuotuinen alan tapahtuma Nordic BIM Summit oli tarkoitus järjestää maaliskuun lopulla. Koronavirusepidemian vuoksi tapahtumaa ei voitu tänä vuonna toteuttaa.

Olemme koonneet osan tapahtuman puhujien esityksistä digitaalisessa muodossa #Connect2share -sivulle. Sivulla voit valita mitä aiheita ja puhujia haluat kuunnella. Aiheita ovat esimerkiksi AI, robotiikka, ja kuinka voit luoda lisäarvoa BIM:n avulla.

Klikkaa #Connect2share -sivulle tästä

Naviate webinars

5.6.2020

Welcome to our webinar series about Naviate. All webinars are free of charge and aim to show you tips and tricks or an overview of one of our Naviate products. All webinars are recorded, so if you can't attend at the webinar live you can still get access later on. We hope you will join us!

Yhdyskuntasuunnittelun webinaarit

11.5.2020

Pidä tietosi ajan tasalla yhdykuntasuunnittelun ohjelmistoista! Esittelemme webinaareissa ohjelmistojen, kuten Civil 3D, Naviate ja FIKSU uusia ominaisuuksia ja parhaita käytäntöjä. Osallistuminen webinaareihin on maksutonta.

Tervetuloa BIM Forumiin 2020!

3.11.2020

BIM Forum 2020 järjestetään 3. marraskuuta verkossa. Tämän vuoden teema on #connect2collaborate ja keskitymme siihen, miten digitaaliset työkalut voivat auttaa sinua tekemään entistä parempaa yhteistyötä nyt ja tulevaisuudessa.