Webinaaritallenne: Kuinka jaat ja käytät oikeaa suunnittelutietoa helposti päivittäisessä työssäsi

Voiko suunnittelutietoa jakaa ja hallita helposti, nopeasti sekä turvallisesti? Entä juuri sen oikean tiedon löytäminen? Onko se mahdollista? Kyllä. Katso webinaaritallenne ja näet kuinka Sovelia Engineering nopeuttaa ja helpottaa työskentelyäsi.
Webinaaritallenne: Kuinka jaat ja käytät oikeaa suunnittelutietoa helposti päivittäisessä työssäsi

Suunnittelun tuottaman tiedon, kuten piirustusten ja osaluetteloiden jakaminen siten, että tieto on varmasti oikeaa ja ajantasaista, aiheuttaa tunnetusti harmaita hiuksia. Niin suunnittelijalle, joka tietoa tuottaa, kuin sitä juuri oikeaa tietoa etsivällekin. Sovelia Engineering nopeuttaa ja helpottaa suunnittelutiedon jakamista, varmistaen samalla tiedon ajantasaisuuden. Se varmistaa juuri oikean tiedon löytymisen oikeassa formaatissa, oikeassa paikassa, oikealla henkilöllä ja oikeaan aikaan.

Webinaarin pitää ja Sovelia Engineeringiä demoaa kokenut konsulttimme Marko Hannulan. Marko on 20 vuotta opettanut, kuinka Inventorilla luodaan mm. malleja, piirustuksia, osaluetteloita ja levityskuvia. Ilmottaudu webinaariin ja näet, kuinka kaikkea edellä mainittua dataa jaetaan, hallitaan, löydetään ja käytetään.

Katso webinaaritallenne.

Yhdyskuntasuunnittelun webinaarit

11.5.2020

Pidä tietosi ajan tasalla yhdykuntasuunnittelun ohjelmistoista! Esittelemme webinaareissa ohjelmistojen, kuten Civil 3D, Naviate ja FIKSU uusia ominaisuuksia ja parhaita käytäntöjä. Osallistuminen webinaareihin on maksutonta.