Verkkokoulutukset

Tietoa Symetrin verkkokoulutuksiin osallistumisesta

Olemme koonneet tälle sivulle asioita, joihin on hyvä kiinnittää huomiota ennen koulutuspäivää, jotta saat mahdollisimman paljon irti verkkokoulutuksesta. Kurssivastaava ottaa sinuun yhteyttä muutama päivä ennen kurssin alkua ja varmistaa, että sinulla on kaikki tarpeellinen valmiina!

Ohjelmisto ja asennus
Koska koulutuksessa on käytössä oma tietokoneesi, on tärkeää, että sinulla on oikeat ohjelmistot asennettuna. Oletuksena on, että sinulla on viimeisin versio ohjelmistosta sekä kaikki tarvittavat päivitykset asennettuina. Jos näin ei ole, tai jos sinulla on vaikeuksia ohjelmien asentamisessa, älä epäröi ottaa yhteyttä kurssivastaavaan.

Näytöt
Suosittelemme, että sinulla on koulutuksen aikana käytettävissä kaksi näyttöä. Toiselta näytöltä voit seurata kouluttajan näyttöä ja toisella näytöllä voit käyttää ohjelmistoa. Tämä helpottaa kurssilla tehtävien harjoitusten tekemistä.

Mikrofoni ja kuulokkeet
Suosittelemme käyttämään laadukasta mikrofonia, jotta voit kommunikoida kurssin vetäjän kanssa. Kun kurssivastaava ottaa sinuun yhteyttä muutama päivä ennen kurssia, on suositeltavaa, että sinulla on laitteet käytettävissä, jotta voit testata niiden toimivuutta. Emme suosittele kaiuttimen käyttöä.

Webkamera
Riippuen koulutuksesta sinulla on mahdollisuus käyttää myös webkameraa. Älä pelkää kytkeä sitä päälle! Webkamera auttaa kouluttajaa näkemään kuinka kurssi etenee.

Internet
Oletuksena on, että sinulla on vakaa Internet-yhteys koko verkkokoulutuksen ajan. Testaa tämä ennen kurssipäivää. Ota yhteyttä omaan IT-osastoosi ennen koulutuspäivää ja tarkista onko heillä suosituksia yhteyden suojaamiseksi.

Tila
Tiedämme, että voi olla vaikeaa keskittyä verkkokoulutukseen koko päivän; varmista, että istut mukavasti. Tilassa, jossa osallistut koulutukseen, tulisi olla suljettava ovi; näin koulutus ei häiriinny etkä häiritse muita.

Lounas ja muut tauot
Kouluttaja esittelee koulutuksen aikataulun kurssin alussa; pyri noudattamaan annettua aikataulua. Lounastauko on yleensä tunti, mutta suunnittele kuitenkin lounas etukäteen, jotta ehdit koulutukseen takaisin ajallaan. Sama koskee muita taukoja. Päivän aikana pidetään lyhyempiä taukoja, mutta varmista, että sinulla on tarvitsemasi asiat valmiina ennen harjoitusten tekemistä.

Harjoitusmateriaalit
Ennen kurssia kouluttaja lähettää sähköpostitse kurssin harjoitustiedostot tai linkin mistä voit ladata tiedostot. Lataa ne ennen kuin kurssivastaava ottaa sinuun yhteyttä, jotta voitte tarkistaa, että sinulla on oikeat tiedostot tallennettuna oikeaan paikkaan.

HUOM! Kurssien video- ja äänitallennus on kielletty.

 

Ota yhteyttä

Jyrki Petsalo
Jyrki Petsalo
Building & Infrastructure
Markku Koistinen
Markku Koistinen
Product Design & Lifecycle