Jobbannons

Field Marketer Sverige

Har du erfarenhet av Field Marketing inom B2B som du vill fortsätta att utveckla? Motiveras du av att bidra till utveckling av affären genom samspelet mellan sälj och marknad? Hos oss erbjuds du en tjänst med fokus på digital marknadsföring, där du snabbt blir en viktig del av företaget och vår fortsatta tillväxt.

Field Marketer Sverige

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos oss på Symetri. Det finns möjlighet till förlängning av uppdraget.

Om Symetri

Symetri hjälper innovativa företag inom bygg- och industrisektorn att optimera arbetsflöden, underlätta datahantering och förbättra kvaliteten under produktens livscykel. Med över 470 medarbetare och 150 000 dagliga användare i norra Europa har de gett sina kunder experthjälp som täcker allt från 3D-modellering och simulering till produktlivscykelhantering och byggnadsinformationsmodellering. Många av deras lösningar följer Lean-principerna och fördelarna inkluderar lägre utvecklings- och produktionskostnader, minskad materialanvändning och därmed kan kunderna snabbare få ut nya produkter på marknaden. För att inte tala om att ge mer utrymme för kreativitet och bättre slutresultat. Symetri är en del av Addnode Group och bildades 1989.

Du är en del av det nordiska marknadsteamet med 4 personer placerade i 3 länder. Du kommer rapportera till Head of Marketing, Manufacturing (MFG) Nordics. Du kommer också att vara en del av den globala marknadsorganisationen och jobba nära kollegor inom andra affärsområden. Symetri ser även att du delar deras grundvärderingar Passion, Teamwork, Courage och Change.

Arbetsuppgifter

Som Field Marketing kommer du att verka i nära samarbete med försäljningsavdelningen och dina nordiska kollegor inom MFG marketing. Syftet med rollen är att förmedla ett tydligt budskap gentemot våra kunder genom att leverera ett arbete med god kvalité. Dagliga arbetsuppgifter är att framställa content för events, kampanjer och andra aktiviteter. Du ansvarar vidare för att ta initiativ till uppdatering av hemsidan, kampanjsidor och uppföljning av kampanjer i de digitala verktygen. Vi ser gärna att du har ett intresse av att sätta dig in i kundernas verksamhet och utifrån detta utveckla aktiviteter för både det digitala och det mer personliga mötet. Slutligen förväntas du att tillsammans med teamet utveckla nya digitala sätt att engagera kunder för att öka Symetris affär.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring
• Minst 5 års erfarenhet av marketing inom B2B där digital leadsgenererande marknadsföring varit en stor del. Gärna inom tillverkande industri alternativt IT-tjänstebolag.
• Flytande i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
• Meriterande med erfarenhet av Adobe Suite, HubSpot, Umbraco samt något verktyg för webinarier.
• Meriterande med erfarenhet av att jobbat med tekniska texter och/eller film.

För att lyckas i rollen är du en person som tar saker i egna händer och får saker och ting i mål på ett strukturerat sätt med ett tydligt syfte. Vidare tror vi att du är duktig på att samarbeta med andra, då företagets organisation är platt och alla arbetar nära varandra oavsett position. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och ser fram emot att få lära känna dina nya kollegor oavsett roll eller avdelning. Slutligen tror vi att du är en person som trivs i en självständig miljö, där du får driva dina arbetsuppgifter framåt och tycker om att få saker gjorda samtidigt som du bidrar till att gemensamt vidareutveckla sättet att arbeta med marknadsföring.

Övrig information

Start: September 2021
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Sök tjänsten här

Avoimet työpaikat

Dynamics 365 developer with Dynamics NAV experience

08 heinäkuuta 2021

Symetri Europe is growing and we are currently seeking to expand our IT Operation & Services Unit with a Dynamics Developer. Do you want to work in a flexible team of experts and influence long term processes and workflows? Keep reading!   

Lue lisää