Jobbannons

Finsktalande Account Manager till Symetri!

Funderar du på nästa steg i karriären? Nu rekryterar vi en finsktalande Account Manager där du får vara med och forma ett nytt team i Göteborg. Har du erfarenhet av försäljning och vill arbeta i en konsulterande kundnära roll på en arbetsplats som präglas av starkt teamwork? Då tror vi att du kommer trivas på Symetri!

Finsktalande Account Manager till Symetri!

Om tjänsten

Vi söker nu en finsktalande kundansvarig innesäljare till vårt kontor i Göteborg.  Som Account Manager kommer du tillhöra det team som arbetar med Symetris kunder inom digital produktdesign och livscykelhantering inom tillverkande industri. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Symetri.

Kollegan Ronja om rollen

"Som Account Manager är min roll att hjälpa och konsultera mina kunder på lång sikt genom kontinuerlig kontakt. Jag uppskattar variationen i arbetsuppgifterna, inga samtal eller kunder är den andra lik. Det bästa med Symetri är kollegorna och att vi ständigt uppmuntras att komma med egna idéer."

Arbetsuppgifter

Du ansvarar över hela försäljningsprocessen för dina egna kunder och för att vidareutveckla och utöka kundbasen. En övervägande del kommer vara Symetris befintliga kunder inom tillverkande industri, men uppföljning av leads och att skapa nya kunder är en också en viktig del av din roll. Du tar kontakt med nya och befintliga kunder över telefon och mejl och konsulterar dina kunder gällande programvaror, licensavtal, kampanjer.

Vi söker dig som

  • Har upp till ett par års erfarenhet av försäljning och/eller ett serviceyrke med inslag av försäljning.
  • Har goda kunskaper i finska, det vill säga kan göra dig förstådd på och förstå finska samt grundläggande kunskaper i svenska och engelska.
  • Har god datavana, med fördel har du erfarenhet av CRM- och affärssystem såsom Microsoft Dynamics eller liknande.

Det är mycket meriterande om du:

  • Har en teknisk förståelse och erfarenhet av tillverkande industri för att bättre förstå dina kunder i branschen.

I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid hur du är som person. Vi söker dig som är driven, orädd och nyfiken. Du har dagligen kundkontakt där du aktivt konsulterar kunden kring deras behov vilket gör att du även behöver vara lyhörd och affärsorienterad för att både lyckas och trivas i den här rollen.

Övrig information

  • Start: Enligt överenskommelse.
  • Omfattning: Heltid tillsvidare med en inledande provanställning.
  • Lön: Marknadsmässig.
  • Placering: Ebbe Lieberathsgatan 18 A, Göteborg
  • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult, Academic work Philip Arcangioli.
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Om Symetri

Symetri hjälper innovativa företag inom bygg, fastighet och tillverkande industri att optimera sina utvecklingsprocesser, förenkla datahanteringen och förbättra kvaliteten genom produkternas hela livscykel. Med mer än 300 medarbetare och 100 000 användare i norra Europa erbjuder de effektiv vägledning i allt från 3D-modellering och simulering till PLM (Product Lifecycle Management), BIM (Building Information Modelling) och fastighetsförvaltning. Läs mer om Symetris erbjudande för tillverkande industri.

Avoimet työpaikat

Dynamics 365 developer with Dynamics NAV experience

08 heinäkuuta 2021

Symetri Europe is growing and we are currently seeking to expand our IT Operation & Services Unit with a Dynamics Developer. Do you want to work in a flexible team of experts and influence long term processes and workflows? Keep reading!   

Lue lisää
Avoimet työpaikat

Field Marketer Sverige

24 kesäkuuta 2021

Har du erfarenhet av Field Marketing inom B2B som du vill fortsätta att utveckla? Motiveras du av att bidra till utveckling av affären genom samspelet mellan sälj och marknad? Hos oss erbjuds du en tjänst med fokus på digital marknadsföring, där du snabbt blir en viktig del av företaget och vår fortsatta tillväxt.

Lue lisää