Jobannons

Framtidens Produktkonfigureringsexpert

Vill du utmana människor att arbeta smartare? Som framtidens produktkonfigureringsexpert lyfter du konstruktionsarbetet till nästa nivå.

Vi söker dig som tar ansvar för att förbättra din befintliga CAD-miljö, driver på metodikarbetet, eller utmanar dina kollegor i att tänka mer Lean. Kommer du från en tjänst där du samlat på dig kunskap om CAD-system, produktutveckling eller PDM/PLM och vill vara med att lyfta konstruktionsarbetet hos tillverkande industri till nästa nivå? Läs vidare!

Om tjänsten

Tjänsten innebär att bygga Design Automation-modeller med produktkonfiguratorn Tacton och Autodesk Inventor. För det behöver du ha en god förståelse för processerna kring produkt­fram­tagning och försäljning inom tillverkningsindustrin. Tjänsten innefattar även att implementera konfigurationsmodellen i kundens befintliga miljö, vilket innebär att god kunskap inom olika CAD- och PLM-miljöer är fördelaktigt.

Tacton är en regelbaserad produktkonfigurator som gör att våra kunder enklare och snabbare kan designa och sälja komplexa kundanpassade produkter. Du kommer att arbeta med implementation och anpassning av våra kunders Tactonmodeller. Utifrån kundernas behov kommer du att tillsam­mans med dina kollegor konfigurera Tacton och säkerställa att lösningarna uppfyller överenskommen funktionalitet.

Du kommer vara delaktig i flera kundprojekt parallellt varför det krävs att du är strukturerad och systematisk i ditt arbetssätt. En viktig del av tjänsten innebär att ha teknisk ledning av lösningen och projektet samt ansvara för leveransen hela vägen till slutanvändaren. Vidare kommer du ha kontakt med personer både internt och externt på olika håll både i Sverige och utomlands, så engelska är en naturlig del i din kommunikation.

Kvalifikationer

  • Ingenjörsutbildning och/eller erfarenhet från tillverkningsindustrin
  • Serviceorienterad och strukturerad
  • Lyhörd, öppen och positiv
  • Flytande svenska och bra engelska i både tal och skrift

För oss är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför vill vi att du är med och bidrar till en inkluderande kultur. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Solna och vi erbjuder dig en trevlig miljö både arbetsmässigt och socialt.

Vi erbjuder

  • Utbildning inom produktkonfiguration och Tacton
  • Stora utvecklingsmöjligheter inom teamet och företaget
  • Möjlighet att utföra delar av arbetet på distans

Tacton Design Automation är ett strategiskt område inom Symetri. Vi ser stor potential och satsar proaktivt på expansion av teamet och ser en betydande utvecklingspotential framöver.

Symetri är världens största Autodeskåterförsäljare med verksamhet i Norden, UK & Irland samt USA.

Sök tjänsten nu

Du söker tjänsten genom att skicka din ansökan och CV med e-post till Lars Vrennhage, HR Operations, lars.vrennhage@symetri.com  Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt. Märk din ansökan med ”Produktkonfigureringsexpert Solna”.

Har du kompletterande frågor avseende tjänsten är du välkommen att kontakta Mats Forssén på 08-284 007.

Om oss

På Symetri hjälper vi innovativa företag inom bygg och tillverkningsindustri med att optimera arbetsprocesser, förenkla informationshantering och förbättra projektkvalitén. Vi utvecklar och distribuerar våra egna lösningar och är en av världens främsta återförsäljare av Autodesk mjukvara med över 250 000 användare i norra Europa och USA. Vårt uppdrag är att utmana människor att arbeta smartare för en bättre framtid och vi värdesätter passion, lagarbete, mod och viljan att driva förändring över allt annat. Symetri är en del av Addnode Group som är börsnoterade hos Nasdaq Stockholm.

Avoimet työpaikat

Motiverad säljare till vårt industriteam

22 maaliskuuta 2023

Vi har stora planer att växa i Sverige de kommande åren och därför förstärker vi nu vårt industriteam och söker dig med erfarenhet av lösningsförsäljning inom B2B.

Lue lisää
Avoimet työpaikat

QA Engineer till Symetri Tech

21 helmikuuta 2023

Nu har du chansen att få vara med och utveckla framtidens applikationer som hjälper våra över 100 000 användare inom industri och bygg att effektivisera sina arbetsflöden och jobba smartare.

Lue lisää
Avoimet työpaikat

C# utvecklare till Symetri Tech

08 helmikuuta 2023

Vi söker en C# utvecklare till våra Naviate utvecklingsteam med placering i Sverige. Du kommer att arbeta med mjukvaruutveckling och driva utvecklingsprojekt från idé till leverans i en flexibel och innovativ miljö med utvecklingskollegor i Europa och USA. De produkter vi utvecklar används ihop med Autodesks programvaror som vi är en ledande återförsäljare av i norra Europa och USA.

Lue lisää