Markkinointipäällikkö

Innostaako sinua markkinoinnin ja myynnin yhteistyö liiketoiminnan kehittämisessä? 
Onko sinulla kokemusta digitaalisesta markkinoinnista, jota haluaisit hyödyntää ja kehittää edelleen? 

Tässä tehtävässä Suomen markkinointipäällikkönä toimit tiiviissä yhteistyössä Suomen myynnin ja pohjoismaisen Product Design & Lifecycle-markkinointitiimin kanssa.

Markkinointipäällikkö

Me Symetrillä kehitämme ja toteutamme digitaalisia tietomallinnus-, tuotesuunnittelu- ja elinkaarenhallintaratkaisuja yhdessä asiakkaittemme kanssa. Asiakkaiden tarpeisiin mukautetut ratkaisumme auttavat yrityksiä työskentelemään älykkäämmin ja saamaan enemmän aikaan vähemmällä.

Nyt etsimme joukkoomme MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ Product Design & Lifecycle-liiketoimintayksikköömme.


Innostaako sinua markkinoinnin ja myynnin yhteistyö liiketoiminnan kehittämisessä? 
Onko sinulla kokemusta digitaalisesta markkinoinnista, jota haluaisit hyödyntää ja kehittää edelleen? 

Tässä tehtävässä Suomen markkinointipäällikkönä toimit tiiviissä yhteistyössä Suomen myynnin ja pohjoismaisen Product Design & Lifecycle-markkinointitiimin kanssa. Tehtävässä raportoit markkinointijohtajallemme Ruotsiin. Tavoitteenasi on toteuttaa laadukasta sisältömarkkinointia asiakkaillemme, generoida myyntiliidejä ja rakentaa brändiämme.  Päivittäiset tehtäväsi sisältävät markkinoinnin suunnittelua ja toteutusta kuten tapahtumia, sisältömarkkinointia, kampanjoita ja muita aktiviteetteja. Vastaat myös nettisivujemme ajantasaisuudesta ja aktiivisuudesta sekä digitaalisten markkinointitoimenpiteidemme seurannasta ja tuloksiin reagoimisesta. 

Oletamme, että olet aidosti kiinnostunut tutustumaan asiakkaidemme liiketoimintaan ja olet innokas kehittämään markkinointitoimenpiteitämme tähän tietoon perustuen.

Odotamme sinulta:

  • vähintään 5 vuoden kokemusta btb-markkinoinnista, jossa myyntiliidien generointi on ollut keskeinen tavoite, mielellään valmistavasta teollisuudesta tai IT-palveluyrityksestä
  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa 
  • soveltuvaa markkinoinnin koulutusta 

Kokemus Adobe Creative Suitesta, HubSpotista, Umbracosta ja webinaari työkaluista katsotaan eduksi. Eduksi sinulle ovat myös kokemus teknisen tekstin kirjoittamisesta sekä videofilmien työstämisestä.

Persoonaltasi olet hands on -tekijä, aloitteellinen ja proaktiivinen. Strukturoidulla työtavallasi saat asioita aikaan. Tykkäät toimia avoimessa vuorovaikutuksessa muiden kanssa ja haluat antaa panoksesi myös toimintamme yhteisen markkinoinnin kehittämiseen.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, laita CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen tulemaan alla olevan linkin kautta viimeistään 29.7.2022 kello 16.00. Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Pia Siukosaari, p. 040 510 4505 ja Senior Headhunter Arto Lehtimäki p. 040 844 2528. 

Hae paikkaa


Symetrillä on yli 450 työntekijää ja ohjelmistoillamme 150 000 päivittäistä käyttäjää Pohjois-Euroopassa. Asiantuntijamme ovat apunanne aina 3D -mallinnuksesta ja simuloinnista tuotteiden elinkaaren hallintaan (PLM), rakennusten tietomallinnukseen (Building Information Modeling) ja projektien tehokkaaseen läpivientiin. 

Ratkaisuissamme painottuvat yksinkertaisuus, henkilökohtaisuus ja saatavuus. Siksi asiakassuhteemme ovat pitkäkestoisia.

Toimimme Pohjois-Euroopassa ja toimipisteemme sijaitsevat Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Irlannissa ja Iso-Britanniassa.

Symetri on osa Addnode Group-konsernia.

Avoimet työpaikat

Senior systemutvecklare till Symetri Tech

20 toukokuuta 2022

Nu har du chansen att få vara med och utveckla framtidens applikationer som hjälper våra användare inom industri och bygg att effektivisera sina arbetsflöden och jobba smartare.

Lue lisää