jobbannons

QA Engineer till Symetri Tech

Nu har du chansen att få vara med och utveckla framtidens applikationer som hjälper våra över 100 000 användare inom industri och bygg att effektivisera sina arbetsflöden och jobba smartare.

Om tjänsten

Som en del av vårt team Common Services inom Symetri Tech kommer du att bidra med vital kompetens till hela vårt företag i alla länder där vi har verksamhet.

Du kommer att jobba med manuell och automatiserad testning av våra egna produkter inom Common Services som till största delen består av microservice APIer och webapplikationer.

Du har förmågan att arbeta självständigt i en agil organisation. Som lättsam och driven person kommer du att ingå i ett litet team med engagerade kollegor som arbetar med att skapa en stabil plattform för Symetris produkter och tjänster. Det är viktigt att du är självgående och komfortabel med att ta initiativ och ansvar. Du behöver dessutom vara service minded och en kommunikativ lagspelare.

Uppgifter

 • Arbeta med verktyg som Visual Studio, Git, Azure DevOps, Jira och Confluence
 • Designa och utveckla manuella/automatiserade testrutiner för teamet
 • Arbeta med övervakningsverktyg för våra interna system
 • Vara en del av DevOps och hjälpa till med att designa, utveckla och underhålla vår löpande integrations- och distributionspipeline

Kompetens

 • Behärska testramverk, både för automatiska och manuella tester
 • Behärskar svenska och engelska mycket bra i både tal och skrift
 • Bekväm med mycket samarbete och öppen kommunikation inom teamet
 • God känsla för produktkvalitet och affärsresultat

Ett plus om du har

 • Kunskap i Gherkin, DataDog eller Playwright
 • Erfarenhet av programmering
 • Byggt pipelines med yaml/groovy (jenkins)
 • Byggt installers

Ansök nu

Tjänsten är placerad i Solna och startdatum är omgående eller efter överenskommelse. Du söker tjänsten via LinkedIn eller genom att skicka din ansökan och CV till lars.vrennhage@symetri.com. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan snarast möjligt.

Har du kompletterande frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Lanzén, Team Manager Common Services, på +46 8 732 27 92 eller Lars Vrennhage, HR Operations, på +46 8 704 80 39.

Om oss

På Symetri hjälper vi innovativa företag inom bygg och tillverkningsindustri med att optimera arbetsprocesser, förenkla informationshantering och förbättra projektkvalitén. Vi utvecklar och distribuerar våra egna lösningar och är en av världens främsta återförsäljare av Autodesk mjukvara med över 250 000 användare i norra Europa och USA. Vårt uppdrag är att utmana människor att arbeta smartare för en bättre framtid och vi värdesätter passion, lagarbete, mod och viljan att driva förändring över allt annat. Symetri är en del av Addnode Group som är börsnoterade hos Nasdaq Stockholm.

Avoimet työpaikat

Motiverad säljare till vårt industriteam

22 maaliskuuta 2023

Vi har stora planer att växa i Sverige de kommande åren och därför förstärker vi nu vårt industriteam och söker dig med erfarenhet av lösningsförsäljning inom B2B.

Lue lisää
Avoimet työpaikat

C# utvecklare till Symetri Tech

08 helmikuuta 2023

Vi söker en C# utvecklare till våra Naviate utvecklingsteam med placering i Sverige. Du kommer att arbeta med mjukvaruutveckling och driva utvecklingsprojekt från idé till leverans i en flexibel och innovativ miljö med utvecklingskollegor i Europa och USA. De produkter vi utvecklar används ihop med Autodesks programvaror som vi är en ledande återförsäljare av i norra Europa och USA.

Lue lisää
Avoimet työpaikat

Business Development Manager - Construction

23 tammikuuta 2023

We are looking for a passionate business development manager, capable of working with the team to generate significant additional revenue opportunities for the construction business unit.

Lue lisää