Yhdyskuntasuunnittelun tiimimme hakee Civil 3D-osaajaa konsultin tehtävään

Oletko Civil 3D-osaaja tai sellaiseksi haluava? Haemme Vantaan toimistollemme infra-alasta kiinnostunutta ja asiakaslähtöisesti toimivaa konsulttia. Tämä on tehtävä sinulle, joka haluat oppia lisää ja kasvaa yhdessä kansainvälisen ja menestyvän yrityksen kanssa.

Yhdyskuntasuunnittelun tiimimme hakee Civil 3D-osaajaa konsultin tehtävään

TIETOA SYMETRISTÄ

Symetrillä kehitämme ja toteutamme digitaalisia ratkaisuja ja palveluja rakennus- ja yhdyskuntasuunnittelun sekä valmistavan teollisuuden yrityksille. Tarjoamme asiantuntemusta ja teknisiä ratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaillemme tehokkaamman ja kestävämmän tavan työskennellä. Keskitymme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin sekä teknologian vaivattomaan käyttöönottoon, käytön aikaiseen konsultointiin, koulutukseen ja tukeen.

Toimipaikkamme sijaitsevat Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa ja Yhdysvalloissa ja palveluksessamme työskentelee runsaat 800 henkilöä. Symetri on osa Addnode Group -konsernia.

TYÖN KUVAUS

Työhösi kuuluu konsultointitehtävät erilaisissa asiakasprojekteissa ja ohjelmistoesittelyt asiakkaille myynnin tukena. Tehtäviisi kuuluu myös Autodesk Civil 3D- ja oman Naviate-ohjelmiston asiakastuki sekä koulutukset. Asiakashankkeiden niin vaatiessa olet valmis matkustamaan Suomessa ja toisinaan ulkomailla.

Tullaksesi valituksi sinun ei tarvitse täyttää kaikkia alla mainittuja kriteerejä. Tärkeintä on, että olet kiinnostunut infra-alasta ja innostunut kehittymään työssäsi.

TEHTÄVÄSSÄ ONNISTUMISTA TUKEVAT

  • Soveltuva yliopistotasoinen tekninen koulutustausta
  • Vähintään kahden vuoden työkokemus alalta
  • Autodesk Civil 3D:n tuntemus
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Uskomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja arvostat kestäviä suhteita asiakkaisiin. Tehtävässä työskentelet osana Suomen infratiimiä.

Työskentelemme Symetrillä arvojemme mukaisesti. Voit lukea lisää yrityksestä ja arvoistamme https://www.symetri.fi/tietoa-symetrista/

TARJOAMME SINULLE

  • Kattavan perehdytyksen ja tiimin tuen
  • Mielenkiintoisen tehtävän kasvukeskeisessä ja dynaamisessa yrityksessä
  • Kansainvälisen ympäristön, jossa sinulla on mahdollisuus edetä yhdeksi alan parhaista osaajista
  • Etätyömahdollisuuden ja joustavat työajat
  • Kilpailukykyisen palkan ja edut

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä lyhyt hakemus palkkatoiveineen ja ansioluettelo sähköpostitse osoitteeseen timo.vayrynen@symetri.com. Tehtävästä lisätietoa antaa 19.1 ja 26.1 klo 12.00-13.00  Timo Väyrynen p. +358 405 408 606

Avoimet työpaikat

Business Development Manager - Construction

23 tammikuuta 2023

We are looking for a passionate business development manager, capable of working with the team to generate significant additional revenue opportunities for the construction business unit.

Lue lisää
Avoimet työpaikat

Symetri Tech söker Senior systemutvecklare

16 tammikuuta 2023

Vi söker en senior systemutvecklare i Öresundsregionen till vårt utvecklingsteam Symetri Tech. Nu har du chansen att få vara med och utveckla framtidens applikationer som hjälper våra över 100 000 användare inom industri och bygg att effektivisera sina arbetsflöden och jobba smartare.

Lue lisää
Avoimet työpaikat

DevOps Engineer till Symetri Tech

23 joulukuuta 2022

Nu har du chansen att få vara med och utveckla framtidens applikationer som hjälper våra över 100 000 användare inom industri och bygg att effektivisera sina arbetsflöden och jobba smartare.

Lue lisää