Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Tai soita meille

Jyrki Petsalo,
Jyrki Petsalo Sähköpostijyrki.petsalo@symetri.com Puhelin+35 84 08 65 64 44

BIM- ja Revit-osaajia

Liiketoiminnan jatkaessa kasvuaan, tarvitsemme lisää tietomallintamisen asiantuntijoita eritasoisiin konsultoinnin tehtäviin Vantaalle. Etsimme esimerkiksi tietomallintamisen vanhempaa ja nuorempaa konsulttia toimimaan asiakasprojekteissa, ohjelmistokoulutuksessa sekä kehitystehtävissä.

Senior Consultant
Olet oikea henkilö, jos sinulla on rakennusalan koulutus (AMK / DI / ARK) sekä käytännössä hankittua osaamista tietomallihankkeista. Voit tulla työmaalta tai suunnittelupöydän takaa.

Junior Consultant
Olet vastavalmistunut tai valmistumassa oleva rakennusalan tulevaisuuden tekijä. Haluat kasvaa Suomen johtavaksi tietomalli- ja Revit-osaajaksi. Tehtävässäsi voit tehdä myös lopputyön esimerkiksi tietomallintamisen ja rakentamisen digitalisaation alueelta.

Tarjoamme:
- mielenkiintoisen työn tietomallien parissa
- kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut (mm. smartum, kattava sairauskuluvakuutus, lounassetelit, hyvät työvälineet, puhelinetu)
- erinomaiset kehittymismahdollisuudet alan johtavassa yrityksessä
- kansainvälisen ilmapiirin ja modernit työtilat lentoaseman läheisyydessä Vantaalla

Kysy lisätietoja Jyrki Petsalolta, puh. 040 865 6444.
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV: jyrki.petsalo@symetri.com

 

Lisätietoja Symetristä
Symetri toimii strategisena yhteistyökumppanina rakennusalan, kiinteistönhallinnan ja valmistavan teollisuuden innovatiivisille yrityksille, jotka haluavat optimoida toimintaprosessejaan, helpottaa tiedonhallintaa ja parantaa laatua läpi tuotteen ja rakennuksen elinkaaren.
Symetrillä työskentelee yli 400 asiantuntijaa ja ratkaisuilla on 100 000 käyttäjää Pohjois-Euroopan alueella. Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntijapalveluita 3D-mallinnuksesta ja simuloinnista tuotteen elinkaarenhallintaan (PLM), tietomallinnukseen ja kiinteistönhallintaan.

Jyrki Petsalo,
Jyrki Petsalo Sähköpostijyrki.petsalo@symetri.com Puhelin+358 40 865 6444