Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Tai soita meille

Michael Nyman,
Michael Nyman Sähköpostimichael.nyman@symetri.com Puhelin+358 40 7577 219

Elintarvike- ja juomateollisuus

A fresh approach to technology.

Elintarvike- ja juomateollisuudessa on tärkeää saada tuotteet markkinoille mahdollisimman nopeasti. Samalla tuotteiden on täytettävä sekä EU-säännösten että kuluttajien vaatimukset. Näiden tavoitteiden saavuttamisessa ainesosatietojen ja tuotetiedon tehokas hallinta sekä toimiva projektinhallinta ovat keskeisessä asemassa.

 

Prosessien automatisoinnilla varmistetaan, että ainesosatietoja hallitaan tehokkaasti, että pakkausmerkinnät ovat asianmukaiset ja että tuotannon eri vaiheissa käytetään oikeita materiaaleja. Tehokas tuotetiedonhallinta puolestaan auttaa välttämään virheellisistä tiedoista aiheutuneita takaisinvetoja ja tuotannon keskeytyksiä, joista aiheutuu yrityksille huomattavia kustannuksia.

 

 

Tehokkaan projektinhallinnan ansiosta yhteistyö on sujuvaa, tehtävät ja työvaiheet toteutetaan tehokkaasti ja oikea-aikaisesti, ja tuotteet valmistuvat suunnitellussa aikataulussa. Näin uudet tuotteet saadaan nopeammin markkinoille ja työskentelyssä vältytään turhilta mutkilta ja päällekkäisyyksiltä.

 

Menestyvän elintarvike- ja juomatuotannon salaisuus on oikeastaan hyvin yksinkertainen: Tuotetiedon on oltava tuotannon prosessien ja toimijoiden sujuvasti hyödynnettävissä koko tuotteen elinkaaren ajan.

 

Let Your Ideas Shape the Future - Ota yhteyttä ja lisää Symetri arvoketjuusi!

Marko Aivio,
Marko Aivio Sähköpostimarko.aivio@symetri.com Puhelin+358 400 439 703
Markku Koistinen,
Markku Koistinen Sähköpostimarkku.koistinen@symetri.com Puhelin+358 400 461 153
Michael Nyman,
Michael Nyman Sähköpostimichael.nyman@symetri.com Puhelin+358 40 7577 219
Mikko Viertola, Director MFG Business Unit
Mikko Viertola Director MFG Business Unit Sähköpostimikko.viertola@symetri.com Puhelin+35 85 04 69 00 10