Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Kiinteistöjen omistajat, isännöitsijät ja operaattorit

Ratkaisut tuottavaan kiinteistöliiketoimintaan.

Sanotaan, että yksityiskohdat ratkaisevat. Kun tavoitteena on tehokas ja tuottava kiinteistöliiketoiminta, sanonta pitää täydellisesti paikkansa. Symetri BLM tarjoaa kaiken, mitä tarvitset kiinteistöjesi tehokkaaseen hallinnointiin ja ylläpitoon.

Kiinteistöä koskevien tietojen älykäs hallinta ja ylläpito ovat tehokkaan toiminnan perusedellytyksiä. Symetri BLM järjestelmät ja palvelut mahdollistavat kiinteistöön liittyvien tietojen kokonaisvaltaisen hallinnan ja organisoinnin niin, että korkealaatuiset tiedot ovat aina käytettävissäsi, olipa kyse skannatusta paperipiirustuksesta, tietomallista tai 3D-pistepilviaineistosta.
 

 

Tehokkaan toiminnan ja sujuvien prosessien takaamiseksi tietojen on oltava koko organisaation hyödynnettävissä. FM ACCESS mahdollistaa sekä tietojen saatavuuden että niiden organisoinnin ja vaivattoman hyödyntämisen lukuisissa eri käyttötarkoituksissa.

Lue lisää FM ACCESS:sta 

 

Tarpeenmukainen koulutus ja kokemusten vaihto ovat tärkeitä menestystekijöitä. Siksi tarjoamme alan johtavien järjestelmien ja tuotteiden rinnalla myös korkealaatuisia asiantuntija- ja tukipalveluita, joiden tavoitteena on tukea ja parantaa liiketoimintaasi. 
Tutustu koulutuksiin

Lue lisää tukipalveluista

Lue lisää BIM-projektipalveluista ja BIM-konsultointipalveluista

Roope Syvälahti,
Roope Syvälahti Sähköpostiroope.syvalahti@symetri.com Puhelin+358 40 6858 877
Miika Kostamo,
Miika Kostamo Sähköpostimiika.kostamo@symetri.com Puhelin+358 400 158 117