Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Rakentajat

Tietomallinnus mahdollistaa tiedon tehokkaan keruun ja hyödyntämisen koko rakennusprojektin ajan.

Mallipohjainen visualisointi, suunnittelu ja rakentaminen (VDC), jossa tietomallin ja Lean-ajatteluun pohjautuvien työnkulkujen rinnalla hyödynnetään pilvipohjaisia ratkaisuja, ovat rakentajan näkökulmasta tehokas tapa parantaa kilpailukykyä. Pilvipohjaisten ratkaisujen ansiosta arkkitehdit, suunnittelijat, tilaajat ja rakentamisen ammattilaiset tekevät saumatonta yhteistyötä.

 

Pilvipohjaiset ratkaisut ja tietomallintaminen
Tehokkaat prosessit ovat välttämättömiä nykytilanteessa, jossa rakennusprojektit ovat yhä haastavampia ja yhä useampia sidosryhmiä on pidettävä ajan tasalla koko rakennusprosessin ajan.

Pilvipohjaisten ratkaisujen ja tietomallinnuksen ansiosta samat, aina ajantasaiset tiedot ovat kaikkien projektiryhmän jäsenten saatavilla projektin jokaisessa vaiheessa. Tämän johdosta eri toimijoiden työt on helpompi sovittaa yhteen ja jokainen projektissa työskentelevä voi hyödyntää viimeisimpiä projektitietoja ilman kalliita erikoisohjelmistoja.

Mahdollisuus jäljittää esille nousseet ongelmat ja kysymykset parantaa tuotantoprosessin turvallisuutta (HMS) ja helpottaa muutostenhallintaa. Lisäksi voidaan olla varmoja, että tiedot ovat koko projektiryhmän käytettävissä missä ja milloin vain, myös ilman internet-yhteyttä.

Virheettömät ja ajantasaiset tiedot helpottavat aikataulutusta, budjetointia ja kustannusten arviointia projektin alkumetreiltä saakka. Myös toimitettujen tarvikkeiden ja käyttöönoton hallinta helpottuu, mistä on selkeää etua, kun työ luovutetaan tilaajalle.

 

Ota yhteyttä lisätietoja varten.

Let Your Ideas Shape the Future - Add Symetri to Your Value Chain!

Jyrki Petsalo,
Jyrki Petsalo Sähköpostijyrki.petsalo@symetri.com Puhelin+358 40 865 6444
Paal Haave,
Paal Haave Sähköpostipaal.edgar.haave@symetri.com Puhelin+47 90 83 12 91