Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Tai soita meille

Timo Väyrynen,
Timo Väyrynen Sähköpostitimo.vayrynen@symetri.com Puhelin+358 40 540 8606

Yhdyskuntasuunnittelu

Digital information, visualisation and reality capture data.

Nykypäivän yhdyskuntasuunnitteluprojekteissa kohteen fyysinen ympäristö on esitettävä yksityiskohtaisesti digitaalisessa muodossa. Mahdollisuus hyödyntää ilmakuvauksen avulla luotua yksityiskohtaista 3D-maastomallia, jonka pohjalta erilaisia suunnitelmavaihtoehtoja voidaan kehitellä, visualisoida, simuloida ja analysoida, tehostaa työskentelyä merkittävästi. Viimeisimmän tekniikan ansiosta projektisi valmistuvat muutamissa päivissä, tai jopa tunneissa, projektin laajuudesta ja vaikeusasteesta riippuen.

 

Aiempaa täsmällisemmät kustannusarviot, pistepilviaineistoon pohjautuva suunnittelu sekä suunnitelmien esittely vaikuttavien visualisointien ja animaatioiden avulla ovat nykypäivän yhdyskuntasuunnittelun keskeisiä vaatimuksia.

 

 

Tietomallinnusratkaisu, joka tukee yhdyskuntasuunnittelun standardeja ja formaatteja sekä asiakkaiden tarpeisiin mukautettuja prosesseja, auttaa yrityksiä vastaamaan näihin vaatimuksiin tehokkaasti.

 

Tietomallinnuksessa suunnittelijat, urakoitsijat ja asiakkaat hyödyntävät yhtä ja samaa mallia. Näin erilaisia suunnitelmavaihtoehtoja ja esimerkiksi rakennuspaikan logistiikkaa voidaan arvioida jo etukäteen, jotta mahdolliset ongelmat voidaan paikantaa jo ennen kuin rakentaminen aloitetaan. Mallitietoa voidaan myös hyödyntää 3D-koneohjauksessa, mikä parantaa rakentamisen tehokkuutta ja tarkkuutta.

 

Let Your Ideas Shape the Future - Ota yhteyttä ja lisää Symetri arvoketjuusi!

Timo Väyrynen,
Timo Väyrynen Sähköpostitimo.vayrynen@symetri.com Puhelin+358 40 540 8606
Pirkko Salo,
Pirkko Salo Sähköpostipirkko.salo@symetri.com Puhelin+358 40 5408 607