Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Tai soita meille

Roope Syvälahti,
Roope Syvälahti Sähköpostiroope.syvalahti@symetri.com Puhelin+358 40 6858 877
Miika Kostamo,
Miika Kostamo Sähköpostimiika.kostamo@symetri.com Puhelin+358 400 158 117

BLM - Kiinteistöjen elinkaaren aikainen tiedonhallinta

Luomme edellytykset asiakkaamme menestykselle.

Symetri BLM:n (Building Lifecycle Management) liiketoiminta perustuu asiakkaidemme tiedonhallinnan ja tiedon käsittelyyn liittyvien prosessien ja mahdollisuuksien ymmärtämiseen ja niiden hyödyntämiseen päivittäisessä liiketoiminnassa ja sen kehittämisessä.

 

Tietojärjestelmiemme ja palveluidemme avulla saat tallennettua ja hallittua kaikkea projekteihisi ja kiinteistöösi liittyvää tietoa. Voit luottaa siihen, että tietosi on tallennettu oikeassa järjestyksessä, aina ajan tasaista, rikastettua ja kaikkien sitä tarvitsevien tahojen käytössä, ajasta ja paikasta riippumatta. Sinulle ja yrityksellesi tämä tarkoittaa yksinkertaisesti parempaa ja kannattavampaa liiketoimintaa koko kiinteistön elinkaaren ajan – aina maankäytön ja rakentamisen suunnittelusta raaka-aineiden hankintaan ja rakentamiseen, korjausrakentamiseen, huoltoon ja ylläpitoon, päättyen rakennuksen purkuun.

 

Rakennusten tietomallit hallinnassa koko projektin elinkaaren ajan

Rakennusten tietomallien (BIM) hallintaan kehittämämme ratkaisu BIMeye sisältää kattavan valikoiman sovel-luksia, jotka tehostavat projektin eri osapuolien työs-kentelyä käytettävään tietomallinnus- tai CAD-ohjelmistoon katsomatta. Tiedot ovat projektin jäsenten käytettävissä jokaisessa vaiheessa, alustavista suunnitelmista rakentamiseen sekä kiinteistön hallintaan ja ylläpitoon. 

 

Käytä ja hyödynnä tietoa tehokkaasti, joka päivä

Kiinteistöjen ja tilojen hallintaan ja ylläpitoon ratkaisumme on FM ACCESS, uuden sukupolven pilvipohjainen graafinen tietojärjestelmä. Olivatpa järjestelmään talletetut tiedot kehittyneitä 3D-tietomalleja, cad-tiedostoja, skannattuja piirustuksia tai yksinkertaisia asiakirjoja, niin niiden tietosisältöä voit kustannustehokkaasti hyödyntää muun muassa kiinteistön ylläpidossa, johtamisessa, raportoinnissa, tilatietojen hallinnassa, vuokrauksessa, siivouksessa, mitoituksissa, työmääräyksissä sekä markkinoinnissa ja viestinnässä.

 

Kerää ja talleta kaikki tiedot, älykkäästi

Tiedätkö missä kiinteistöihinne tai laitoksiinne liittyvä tieto on? Yrityksissä, joissa tieto on helposti saatavilla ja sen laatu on kunnossa, prosessit toimivat kitkattomasti ja päätöksenteko on tehokasta. Mikäli tunnistat yrityksessänne mahdollisuuksia tehostaa tiedon saatavuutta ja laatua, voit avullamme vaivattomasti kerätä ja koota kaiken tarvitsemasi tiedon eri lähteistä, muokata, jäsennellä, tallentaa ja julkaista ne hallitusti kaikkien saataville. Myös puuttuvat tai epäluotettavat tiedot voidaan palauttaa tai niiden laatua parantaa esimerkiksi 3D laserkeilausta hyödyntäen.

 

Tuemme tavoitteistasi, ja menestystäsi

Olemme onnistuneet auttamaan lukuisia hyviä asiakasyrityksiämme tulemaan entistä paremmaksi, jonka myötä olemme vakuuttuneita siitä, että asiat voi aina tehdä tehokkaammin ja laadukkaammin. Jokaisen asiakkaamme ainutlaatuisuus tiedostaen, toimintaamme ja työtapojamme ohjaa vahva asiakaskeskeisyys - asiakkaiden tarpeiden ja tavoitteiden pysyessä aina keskipisteenä.

Roope Syvälahti,
Roope Syvälahti Sähköpostiroope.syvalahti@symetri.com Puhelin+358 40 6858 877
Miika Kostamo,
Miika Kostamo Sähköpostimiika.kostamo@symetri.com Puhelin+358 400 158 117