Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Tai soita meille

Miika Kostamo,
Miika Kostamo Sähköpostimiika.kostamo@symetri.com Puhelin+358 400 158 117

Laserkeilaus ja pistepilvet

Huonetiloista kaupunginosiin.

Laserkeilaus ja pistepilvet

Laserkeilattuihin pistepilviin tallentuu koko suunnitteluympäristö pienintä yksityiskohtaa myöten.

Laserkeilattu pistepilvi

 

Kuva: Laserkeilattu pistepilvi, FARO Focus, Design Factory, Otaniemi

 

 

 

 

 

Joustavuutta projektien toteuttamiseen laserkeilaamalla

FARO Focus -laserkeilaimet ja Freestyle 3D -käsiskanneri tarjoavat joustavuutta projektien toteuttamiseen.

Koska laserkeilaus tallentaa kohteen kokonaisuudessaan, samalla tallentuu paljon myös sellaista tietoa, jolle voi olla lisäarvoa suunnittelun myöhemmissä vaiheessa. Yksittäisen venttiilin tarkistamiseksi ei tarvitse enää vättämättä mennä uudelleen kohteeseen vaan se voidaan löytää pelkällä pistepilvitiedoston avaamisella suunnitteluohjelmasta käsin.

Laadunvarmistuksen kannalta laserkeilaus on yksiselitteinen ja kiistaton dokumentti siitä, mitä on rakennettu tai mihin ympäristöön tulevat suunnitelmat tulee sovittaa.

 

Symetri tarjoaa FARO-laserkeilaimet teollisuuteen ja rakentamiseen

Symetrin toimii FARO-laserkeilainten ja pistepilviohjelmien valtuutettuna jälleenmyyjänä kaikissa Pohjoismaissa. FAROn laserkeilaimet edustavat alansa huippua mittaus- ja käyttöominaisuuksiltaan.

FARO Focus -laserkeilaimet ovat keveydestään ja pienestä koostaan huolimatta suunniteltu kovaan käyttöön niin teollisuuden kuin rakentamisen olosuhteisiin. -20°C - +55°C lämpötila-alue yhdistettynä IP54-suojausluokitukseen takaa laitteiden toiminnan myös pohjoisen vaihtelevissa sääolosuhteissa. FARO-laserkeilaimet on suunniteltu erityisesti liikkuvan työn tarpeisiin, mistä kertoo myös niiden lentokoneen käsimatkatavaraksi soveltuva kuljetuskoko ja kansainväliset ilmailumääräysten vaatimukset täyttävä akun kapasiteetti. 

Katso video - FARO Focus S:

 

Katso video - FARO Freestyle3D -käsiskanneri:

 

Symetri tarjoaa FAROn laserkeilainten lisäksi ohjelmistoja pistepilvien yhdistämiseen (rekisteröinti) sekä niistä mallintamiseen.

Autodesk-ohjelmistojen käyttäjille FARO PointSense-työkalut tarjoavat mallintamista nopeuttavia ja helpottavia työkaluja muun muassa Plant 3d, Revit ja AutoCAD -ympäristöihin.

Katso video - FARO PointSense for Revit:

 

FARO SCENE -pistepilviohjelmalla voidaan taas pistepilviä yhdistää (rekisteröidä) toisiinsa ja muokata eri suunnittelutarpeiden edellyttämään muotoon. FARO SCENE -ohjelmisto tukee pistepilvien vientiä mm. Siemens NX, Vertex, AutoCAD, ArchiCAD ja Solidworks -ympäristöihin.

Katso video - FARO SCENE 7.0 uudet ominaisuudet:

 

 

Symetri tarjoaa koulutus- ja tukipalvelut FARO-laserkeilaimille ja ohjelmistoille kaikissa Pohjoismaissa

Symetrin Reality Capture -asiantuntijat auttavat laserkeilauksiin alkuun pääsemisessä sekä räätälöivät tarvittaessa jokaisen organisaation omiin tarpeisiin soveltuvan koulutuksen laserkeilausten aloittamiseen.

Lisäksi FARO tarjoaa laajan valikoiman opetusmateriaalia FARO Academy YouTube -kanavalla, sekä kaikkien laserkeilainten ja pistepilviohjelmistojen manuaalit ja viimeisimmät versiot ovat ladattavissa FARO Knowledge Base -sivustolta.

Lisäksi kaikkien FARO asiakkaiden käytettävissä on FAROn globaali tukipalvelu, joka mahdollistaa ongelmien selvittämisen myös ulkomaille suuntautuvissa projekteissa. 

Miika Kostamo,
Miika Kostamo Sähköpostimiika.kostamo@symetri.com Puhelin+358 400 158 117