Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Suunnittelun automatisointi

Suunnittelun, tehtävien ja prosessien automatisointi mahdollistaa tuotteiden helpomman konfiguroinnin, älykkäämmän räätälöinnin ja nopeamman käsittelyn.

Aika on yrityksellesi kallisarvoista. Oikeanlaiset järjestelmät helpottavat suunnittelijoiden työskentelyä ja tehostavat ajankäyttöä. Kartoitamme yritysten tarpeet, laadimme täsmällisen ratkaisun ja toimitamme kustannustehokkaat, projektityöskentelyä tehostavat suunnitteluohjelmistot sovitussa aikataulussa.

 
Suunnittelun automatisointi parantaa myös suunnitteluryhmien kykyä sopeutua odottamattomiin muutoksiin tallentamalla ja dokumentoimalla vuosien varrella karttuneen tuotetietouden ja kokemuksen. Kun tiedot on dokumentoitu, myös uudet työntekijät pääsevät niihin helposti käsiksi ja voivat soveltaa niitä työssään, mikä automatisoi suunnittelun keskeiset päätökset ja vähentää virheitä.


Yksinkertaisenkin muutoksen tekemiseen voi kulua tuntikausia ilman ratkaisua, joka automatisoi piirustusten ja dokumenttien päivityksen sekä erilaiset tarkistukset. Tämä voi hidastaa yrityksen menestyksen kannalta tärkeää innovaatioiden kehittelyä.

 

 

Me Symetrillä tiedämme, että suunnittelun tehokas ja onnistunut automatisointi edellyttää yrityksen prosessien ja suunnittelutekniikoiden syvällistä tuntemusta. Perehdymme näihin osa-alueisiin ja laadimme yksityiskohtaisen esityksen siitä, miten työvaiheita voidaan optimoida ja automatisoida tekniikan ja teknologioiden avulla.

Tiedon ja työskentelyn optimointi parantaa työryhmän tehokkuutta, olipa kyse uusien suunnitelmaversioiden luonnista, erilaisista tarkastuksista tai tiedostojen eräkäsittelystä. Suunnittelun automatisoinnilla yrityksen suunnitteluprosesseista poistetaan kaikki turha. Automatisoidut tehtävät ja prosessit mahdollistavat tuotteiden vaivattoman konfiguroinnin, älykkään mukauttamisen ja nopean prosessoinnin.

Symetrillä on kokemusta erilaisten konfiguraattoreiden luonnista sekä tarkastusten, piirustusten luonnin, materiaaliluetteloiden eksportoinnin ja toisioformaattien luonnin automatisoinnista.

 

Lue lisää suunnittelun prosessien automatisoinnista - ja ota meihin yhteyttä keskustellaksesi oman liiketoimintasi kannalta parhaasta mahdollisesta ratkaisusta.

Marko Aivio,
Marko Aivio Sähköpostimarko.aivio@symetri.com Puhelin+358 400 439 703
Markku Koistinen,
Markku Koistinen Sähköpostimarkku.koistinen@symetri.com Puhelin+358 400 461 153
Michael Nyman,
Michael Nyman Sähköpostimichael.nyman@symetri.com Puhelin+358 40 7577 219
Mikko Viertola, Director MFG Business Unit
Mikko Viertola Director MFG Business Unit Sähköpostimikko.viertola@symetri.com Puhelin+35 85 04 69 00 10