Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

CADiE

Järjestelmä sähkösuunnittelijalle.

CADiE-sähkösuunnittelujärjestelmä on suomalainen, pitkän kehityskaaren kulkenut yhtenäinen sähkösuunnitteluun kehitetty ratkaisu, jonka tehokkaaseen ja älykkääseen suunnittelutiedon hallintaan yhdistyy piirtorutiinien vaivattomuus.

 

CADiE-sähkösuunnittelujärjestelmään kuuluu kolme toisiinsa joustavasti integroitua ohjelmistoa - Kessu, Pikasso ja Sähäkkä. CADiE:n yksi keskeisimmistä ajatuksista on suunnittelijan työn helpottaminen kiinnittämällä huomiota suunnittelutietoon ja sen hallintaan. Tämän lisäksi käyttöliittymään, toimintojen helppokäyttöisyyteen ja yhdenmukaisuuteen on kiinnitetty paljon huomiota. CADiE-tuotteiden perustana toimii AutoCAD®.

 

CADiE-sähkösuunnitteluohjelmisto on rakennettu mahdollisimman havainnolliseksi ja käyttäjäystävälliseksi suunnittelujärjestelmäksi. Ohjelmia on joustava käyttää niin yhdessä kuin erillisinäkin. Ohjelmien keskeiset piirteet ovet yhdenmukaiset, jolloin niiden omaksuminen on nopeaa ja vaivatonta. Tehokkuudessaan ja toimivuudessaan ohjelmisto on ainutlaatuinen, eikä rasitteena ole kirjavia tuotekirjastoja.

 

Sähäkkä™

Rakennussähkösuunnittelun sovellus, jolla voidaan tehdä eri järjestelmien asennus- eli tasopiirustukset sekä periaate- ja aksonometriset kaaviot.

Sähäkkä on rakennusten sähköasennusten suunnitteluun tarkoitettu tuote, jolla laaditaan arkkitehtipohjalle tehtävät sähköpiirustukset. Näistä suunnitelmista voidaan edelleen tuottaa suunnittelijalle tärkeitä, monipuolisia luettelotietoja.

CADiE Sähäkkä täyttää IFC 2x3 tietomallinnus-vaatimukset.

 

Kessu™

Rakennussähkön keskuskaavioiden suunnittelusovellus Kessun keskeisin ajatus on suunnittelijan työn helpottaminen kiinnittämällä huomiota suunnittelutietoon ja sen hallintaan. Suurin hyöty tästä tiedon hallitsemisesta saadaan käyttämällä Kessua yhdessä Sähäkkä-sovelluksen kanssa, jolloin suunnittelutietoa voidaan siirtää ohjelmasta toiseen.

 

Pikasso™

Rakennus- ja teollisuussähkösuunnittelun piirikaaviosovellus. Pikassolla tuotetaan johdotus- ja piirikaaviot jakokeskusten moottori-, LVI- ja valaistuslähdöille. Ohjelmalla voidaan tehdä piirustukset käyttäen erilaisia esitystapoja. Pikasso soveltuu näin ollen hyvin niin teollisuuden kuin rakennussuunnittelunkin tarpeisiin. Kojeiden liittimien tunnukset ovat käyttäjän määriteltävissä.

 

CADiE Service Packit löydät täältä

Kurssivalikoimamme näet alla.

Jyrki Petsalo,
Jyrki Petsalo Sähköpostijyrki.petsalo@symetri.com Puhelin+358 40 865 6444