Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Tai soita meille

Timo Väyrynen,
Timo Väyrynen Sähköpostitimo.vayrynen@symetri.com Puhelin+358 40 540 8606

FIKSU Verkostoinfo

Tietojärjestelmä verkostotietojen dokumentointiin, hallintaan ja jakeluun.

FIKSU Verkostoinfo on vesihuolto-, kaukolämpö- ja maakaasuverkostojen verkosto-omaisuuden hallintaan tarkoitettu tietokantapohjainen järjestelmä, joka on kehitetty yhteistyössä energia- ja vesiyhtiöiden kanssa. Järjestelmä sisältää verkkomallin lisäksi kohteiden paikkatietoja hyödyntäviä ominaisuuksia. FIKSU Verkostoinfon käyttö perustuu selkeään selainkäyttöliittymään, jonka avulla hyödynnät ajantasaista verkostotietoa myös mobiiliratkaisujen avulla.

 

Verkkomallia ja kohteisiin liittyviä kunnossapitotietoja hallitaan tietokannassa, johon eri käyttäjäryhmillä on tarpeitaan vastaavat oikeudet. Organisaation sisäisten käyttäjäryhmien lisäksi pääsy järjestelmään voidaan sallia tarvittaessa ulkopuolisille tahoille, esimerkiksi urakoitsijoille. Rajapintoina ulkopuolisiin järjestelmiin, kuten karttapalveluihin, toimivat mm. WMS- ja WFS-yhteysratkaisumme. Järjestelmä pystyy hyödyntämään suoraan myös erilaista rasteri- ja vektorimuotoista aineistoa. Toteutamme kokonaisratkaisuumme liittyen tarvittavat yhteydet asiakastietojärjestelmiin.

 

FIKSU Verkostoinfon avulla selaat helposti verkostoa, voit kohdistaa hakusi esim. osoitteen tai kulutuspaikan mukaisesti. Sama järjestelmä on käytössä organisaation eri tasoilla – ratkaisuun sisältyy johtohenkilöstön toimintaa tehostavia työkaluja, huoltohenkilöstö puolestaan kirjaa mm. huolto-ohjelmien mukaiset toimet ja havainnot samaan ajantasaiseen tietokantaan. Työnjohto ohjelmoi huolto-ohjelmat suoraan järjestelmään, huoltotöiden etenemistä ja kokonaistilannetta voidaan seurata reaaliaikaisesti. Ratkaisumme soveltuu helppokäyttöisyytensä ansiosta verkostopalvelujen myynnin tueksi ja kokonaisvaltaiseen asiakaslähtöiseen palveluun.  Mobiiliratkaisujen avulla tietokantaan ollaan online-yhteydessä myös maastosta.

 

Verkostoselaimen avulla etsit ja analysoit nopeasti halutut kohteet. Ratkaisuun sisältyy myös kuvaustekniikan hallinta, jonka avulla verkostokartan ulkoasu saadaan vastaamaan organisaatiokohtaisia tarpeita. Perustoimintoihin kuuluvat etäisyyden mittaus, punakynäys sekä tulostaminen haluttuun mittakaavaan.

 

Pohjoismaiden suurimpana suunnittelu- ja BIM/PDM/PLM-ratkaisuihin erikoistuneena toimittajana voimme tarjota tarpeisiinne skaalautuvan ratkaisumallin – SaaS-palvelumallissa huolehdimme kokonaispalvelusta sisältäen mm. verkostotiedon ajantasaisen ylläpidon, yhteydet ulkopuolisiin järjestelmiin ja käytöntuen. Tarjonnastamme löydät tehokkaat ja nykyaikaiset sovellusratkaisut verkostojen suunnitteluun, mallintamiseen sekä verkosto-omaisuuden hallintaan ja kunnossapitoon – ratkaisut koko elinkaaren ajaksi.

 

FIKSU

Suomalainen FIKSU-tuoteperhe sisältää kattavasti ratkaisuja yhdyskuntasuunnitteluun ja paikkatietojen hallintaan. Autodeskin Civil 3D ja AutoCAD Map 3D -ohjelmistojen päälle toteutetut ratkaisut pohjautuvat asiakkaidemme tarpeisiin ja sovelluskehitystä tehdään läheisessä yhteistyössä käyttäjien kanssa. Erityistä huomiota kiinnitetään sovellusten käyttäjäystävällisyyteen.

 

Ota yhteyttä lisätietoja varten.

Timo Väyrynen,
Timo Väyrynen Sähköpostitimo.vayrynen@symetri.com Puhelin+35 84 05 40 86 06
Pirkko Salo,
Pirkko Salo Sähköpostipirkko.salo@symetri.com Puhelin+358 40 5408 607