Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Tai soita meille

Jyrki Petsalo,
Jyrki Petsalo Sähköpostijyrki.petsalo@symetri.com Puhelin+35 84 08 65 64 44

Strucsoft MWF

StrucSoft MWF ja Revit teräs- ja puurunkorakenteiden tehokkaaseen luontiin.


MWF on Revitissä toimiva ratkaisu teräs- ja puurunkorakenteiden automaattiseen luontiin

MWF eli Metal Wood Framer on valmiisiin suunnittelupohjiin ja sääntöihin pohjautuva Autodesk® Revit® -laajennus, joka automatisoi teräs- ja puurunkorakenteiden luonnin. MWF huolehtii mallinnuksesta ja törmäystarkastelusta ja tuottaa tarvittavat tuotantopiirustukset, leikkauslistat, materiaaliluettelot, valinnaiset CNC-tiedostot ja muut dokumentit täysin automaattisesti.


MWF Pro Wood

Haluatko hyödyntää markkinoiden tehokkainta 3D-rakennussuunnitteluohjelmistoa ja tuottaa samalla tuotantovalmiit piirustukset ja leikkauslistat? Autodesk Revitin MWF Pro Wood tehostaa suunnittelua automatisoimalla puisten seinä-, lattia- ja välikattorakenteiden sekä orsien ja kattoristikoiden luonnin. Se soveltuu erinomaisesti niin yhden kuin useamman huoneiston asuinrakennuksiin ja tukee erilaisia rakennustekniikoita pitkästä tavarasta elementti- ja moduulirakentamiseen. MWF Pro Wood vie Revit-mallisi piirtäjän pöydältä sujuvasti työmaalle.

 

MWF Pro Metal

MWF Pro Metal hyödyntää Revitin älykkyyttä ja automatisoi teräsrakenteiden luonnin kaikenlaisissa rakennusprojekteissa. Yhteistyössä alan asiantuntijoiden kanssa kehitetyn MWF Pro Metalin sisäänrakennetut työkalut ja automatisointiominaisuudet mahdollistavat luetteloiden, leikkauslistojen, julkisivukuvien ja mitoitettujen 2D-tuotantopiirustusten automaattisen tuottamisen samalla, kun suunnittelija luo vaivattomasti rakennuksen rungon. MWF on ammattilaisen valinta, olipa kyse yksinkertaisesta kylpyhuone-elementistä tai miljoonien eurojen arvoisesta sairaalaprojektista.

 

Kysy meiltä lisätietoja!

Jyrki Petsalo,
Jyrki Petsalo Sähköpostijyrki.petsalo@symetri.com Puhelin+35 84 08 65 64 44
Tomas Lindgren,
Tomas Lindgren Sähköpostitomas.lindgren@symetri.com Puhelin+46 70 213 00 25
Asmund Amundlien,
Asmund Amundlien SähköpostiAsmund.Amundlien@symetri.com Puhelin+47 90 98 06 60