BIM Track

BIM Track

Viestintäalusta BIM-koordinointiin

BIM-tiedon keskitettyyn koordinointiin 

BIM Track tuo koordinointihaasteiden ratkaisemisessa tarvittavat tiedot tiimien ja sidosryhmien saataville. Suunnitteluryhmän jäsenet voivat kommentoida ongelmakohtia ja lukea muiden vastauksia suoraan suunnitteluohjelmistossa, ja ulkopuoliset voivat tarkastella ongelmaa sen alkuperäisessä kontekstissa. Takkuava ja hidas tiedonvaihto johtaa viivästyksiin ja ylimääräisiin kustannuksiin. BIM Track -ohjelmaa voi käyttää suoraan suunnitteluohjelmistosta käsin tai selainpohjaisella nettialustalla. Kahdensuuntaisen tiedonvaihdon ansiosta ongelmia voidaan siirtää järjestelmästä toiseen BCF-tiedostomuodossa ja IFC-malleja voidaan tuoda BIM Track -ohjelmiston maksuttomaan nettipohjaiseen katseluohjelmaan, jolla ongelmakohtia voidaan tarkastella alkuperäisessä kontekstissaan ilman CAD-ohjelmistoa. 

Metadata, kuten esimerkiksi tärkeysjärjestys, tiimit ja alueet, mahdollistaa koordinoinnin etenemisen seurannan ilman ylimäsäräistä vaivannäköä. Oikea tieto oikeiden päätösten taustalla parantaa projektinhallintaa. 

 

Koe BIM Track 


BIM Track -ohjelmiston edut
 

  • Ongelmaan liittyvä ajantasainen tieto on välittömästi pilvessä kaikkien arvioitavissa ja kommentoitavissa 
  • Nettipohjainen alusta parantaa tiedon saatavuutta ja läpinäkyvyyttä myös ulkopuolisille sidosryhmille 
  • Ongelmien ratkaisu nopeutuu, kun kaikki tieto sijaitsee yhdessä paikassa 
  • Kontekstipohjaista työnkulkua voidaan hyödyntää suoraan suunnitteluohjelmistossa 
Jan Tore Bugge

Jan Tore Bugge

Product Manager Naviate

Sinua voisi kiinnostaa myös


Tuotteet

BIM 360

BIM 360™ -pilvipalvelulla tehostat tiedonhallintaa ja käsittelet projektitietoja sujuvasti missä ja milloin vain. 

Lue lisää
Tuotteet

AutoCAD

AutoCAD on maailman tunnetuimpia CAD-ohjelmistoja, joka mahdollistaa monipuolisen työskentelyn erilaisten suunnitelmien parissa. Työskentele nopeammin hyödyntämällä toimialakohtaisia työkaluja sekä AutoCAD:n mobiilisovelluksia.

Lue lisää
Tuotteet

Bluebeam

Jo yli miljoona suunnittelun ja rakentamisen ammattilaista luottaa Revu®-ohjelmistoon halutessaan tehostaa projekteja ja yhteistyötä.

Lue lisää
Tuotteet

CADiE

CADiE on sähkösuunnittelujärjestelmä, jossa yhdistyvät tehokas ja älykäs suunnittelutiedon hallinta ja piirtorutiinien vaivattomuus.

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Architecture

Nopeuta dokumentointia ja optimoi työskentely sisäänrakennetuilla standardeilla. Arkkitehdeille räätälöity ohjelmisto tehostamaan tietomallinnuksen työnkulkuja.

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Daylight

Paranna työskentely- ja asuintilojen viihtyvyyttä automatisoimalla päivänvalaistuksen arviointi ja optimoimalla valaistuksen, valoaukkojen ja muiden valaistukseen liittyvien elementtien suunnittelu.

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Site & Landscaping

Nopeuta projektidokumenttien luontia sekä optimoi tietomallinnuksen työskentelymenetelmät ja työnkulku hyödyntämällä maisema-arkkitehdeille kehitettyjä sisäänrakennettuja standardeja.

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Structure

Nopeuta dokumentointia ja optimoi työskentelymenetelmät hyödyntämällä sisäänrakennettuja standardeja, jotka tehostavat rakennesuunnittelun työnkulkua. 

Lue lisää
Tuotteet

Revit

Autodesk Revit on tehokkas tietomallinnustyökalu rakennusten suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.

Lue lisää