iConstruct

iConstruct

Autodeskin Navisworks-teknologiaan kehitetty iConstruct tehostaa turvallisuuden, ympäristövaikutusten, kustannusten ja aikataulutuksen suunnittelua tietomallinnusprojekteissa. 

Tietopohjaista suunnittelua 

iConstruct on Autodesk Navisworks -ohjelmiston lisäohjelmisto tietomallinnukseen. Maailmanlaajuisesti monille eri aloille soveltuva iConstruct tehostaa ja virtaviivaistaa projekteja, helpottaen tiedon hallintaa ja ylläpitoa projektin alusta loppuun ja pidemmällekin. 

iConstruct-ohjelmiston ansiosta käyttäjät voivat konfiguroida ja hallita useista suunnittelumalleista peräisin olevaa tietoa helposti hallittavassa formaatissa, joka on useamman käyttäjän käytettävissä. Ohjelmiston työkaluilla voit hakea malleista standarditietoa missä rakennusprosessin vaiheessa tahansa. Pääset myös hyödyntämään mukautettavia raportointityökaluja, jotka parantavat viestintää ja projektin tarkkuutta. 

 

Koe iConstruct Clash 


iConstruct Clash -ohjelman edut

  • Älykäs ja tehokas törmäystarkastelu 
  • Projektin koordinointia helpottavat prosessointi-, tarkastus- ja hallintaominaisuudet 
  • Tilan visualisointi tuotepäälliköille 
  • Mallien vienti johtaviin ohjelmistoihin 
  • Toistuvien rutiinien automatisointi BIMFlow-toiminnolla 
Jan Tore Bugge

Jan Tore Bugge

Product Manager Naviate

Sinua voisi kiinnostaa myös


Tuotteet

BIM 360

BIM 360™ construction management software enables almost anytime, anywhere access to project data throughout the building construction lifecycle.

Lue lisää
Tuotteet

Civil 3D

Civil 3D® tukee tietomallintamisen prosesseja tehostaen yhdyskuntasuunnitelmien luontia ja dokumentointia. 

Lue lisää