Sovelia Engineering

Sovelia Engineering

Jaa suunnittelutiedot turvallisesti koko organisaatiossa.

Sovelia Engineering on helppokäyttöinen tiedonjakoratkaisu, jolla hallitset ja jaat suunnittelutietoa vaivattomasti, tehokkaasti ja turvallisesti.

Sovelia Engineeringin avulla saavutat kilpailuetua ja tuotat korkealaatuisia suunnitelmia nopeasti ja kustannustehokkaasti. Ohjelmiston avulla jaat tuotetietoa luotettavasti koko organisaatiossa, myös muille kuin CAD-käyttäjille. Myös tuotemuutosten suunnittelu ja toteutus sekä niiden läpivienti sujuvat Sovelia Engineeringin ansiosta tehokkaasti ja hallitusti.

Edut

Automatisoitu suunnitteluprosessi

Automatisoitu suunnitteluprosessi

... vähentää työläitä ja manuaalisia työvaiheita.

Jaa suunnittelutietoa

Jaa suunnittelutietoa

... piirustuksina, 3D-malleina, dokumentteina ja kuvina koko organisaatioon.

Hyödynnä tuotetietoa

Hyödynnä tuotetietoa

... missä ja milloin vain, millä tahansa päätelaitteella.

Laajennettavissa

Laajennettavissa

... Sovelia PLM -ratkaisuun.

Hallitse ja jaa suunnittelutietoa vaivattomasti, tehokkaasti ja turvallisesti

Sovelia Engineering on helppokäyttöinen tiedonjakoratkaisu, jolla hallitset ja jaat suunnittelutietoa vaivattomasti, tehokkaasti ja turvallisesti.

Toimii Inventor- ja AutoCAD-ohjelmistojen sisällä

Sovelia Engineering on sisäänrakennettu Inventorin ja AutoCAD-ohjelmiston käyttöliittymiin. Ratkaisun monipuolisilla työkaluilla automatisoit manuaalisia ja työläitä työvaiheita, kuten suunnittelutiedon rekisteröinnin, tietojen muuntamisen PDF-tiedostoiksi sekä tiedostojen jakamisen ja luovutuksen.

Selainsovellus

Verkkopohjaisen Sovelia Engineering -selainsovelluksen ansiosta myös ne, joilla ei ole käytössään CAD-ohjelmistoa, voivat hakea ja tarkastella piirustusten ja dokumenttien oikeita versioita vaivattomasti, kääntymättä suunnittelijoiden puoleen. Sovelia Engineering tuo merkittävää ajansäästöä ja auttaa yrityksiä välttämään virheitä vähentäen siten turhia kustannuksia ja viivästyksiä.

Tiedon jakaminen

Tiedon jakaminen

Jaa vain korkealaatuista suunnittelutietoa! Sovelia Engineeringin avulla jaat niin piirustuksia, 3D-malleja, dokumentteja kuin kuvia. Ohjelmisto tukee yleisimpiä tiedostomuotoja (esimerkiksi .dwg .pdf .stp). Tiedon tallennus yleisimpiin käytössä oleviin tiedostomuotoihin mahdollistaa pitkäaikaisen säilytyksen ja tiedon kattavan saatavuuden. Näin kaikki yrityksen eri sidosryhmät pääsevät oikeisiin tietoihin käsiksi oikeaan aikaan.

Versionhallinta

Versionhallinta

Vanhentunut tieto ei ole käyttökelpoista. Sovelia Engineering hallitsee dokumenttien versioita tehokkaasti. Kun tietoja muutetaan, käyttäjät voivat tuottaa päivitetyt revisiotiedot tai jättää revisioinnin Sovelian tehtäväksi.

Toimii Inventorin ja AutoCADin käyttöliittymissä

Toimii Inventorin ja AutoCADin käyttöliittymissä

Koska Sovelia Engineering toimii Autodesk Inventorin ja AutoCADin sisällä, luot, hallitset ja jaat tietoa yrityksen muihin toimintoihin suoraan CAD-ympäristöstä. Automaatiotyökaluilla automatisoit manuaalisia ja työläitä työvaiheita. Muunnat myös kätevästi tietoa toisioformaatteihin, kuten PDF, sekä jaat ja julkaiset tiedostoja tehokkaasti.

Tiedot vaivattomasti saatavilla aikaan, paikkaan ja päätelaitteeseen katsomatta

Tiedot vaivattomasti saatavilla aikaan, paikkaan ja päätelaitteeseen katsomatta

Tekniset suunnittelutiedot ovat koko organisaation saatavilla vaivattoman verkkopohjaisen pääteohjelman avulla. Asennusta ei tarvita. Ajantasainen tieto on saatavilla niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneella.

Verkkopohjainen pääteohjelma

Verkkopohjainen pääteohjelma

Sovelia Engineering -pääteohjelman ansiosta suunnitteluosaston ulkopuoliset voivat hakea ja tarkastella piirustusten ja dokumenttien oikeita versioita sekä puhelimella ja padilla että tietokoneella suoraan nettiselaimen kautta kääntymättä suunnittelijoiden puoleen. Sovelia Engineering auttaa valmistavan teollisuuden yrityksiä säästämään aikaa ja välttämään virheitä ja siten vähentämään tarpeettomia kustannuksia ja viiveitä.

Dokumenttien tila

Dokumenttien tila

Dokumenttien tilaa seurataan Sovelia Engineeringin sisältämien valmiiden tilamerkintöjen avulla. Tilamerkintöjä ovat Perustettu, Keskeneräinen, Valmis, Tuotannossa, Poistettu tuotannosta. Merkintöjen avulla prosessista vastaava käyttäjä pystyy lähettämään asiakirjan eteenpäin tarkistettavaksi, julkaistavaksi tai arkistoitavaksi.

PDF-leimaus

PDF-leimaus

Sovelia Engineering mahdollistaa PDF-dokumenttien merkitsemisen vesileimalla. Näin voidaan varmistaa, että lukija on tietoinen asiakirjan tilasta ja tiedon oikeellisuudesta. Piirustuksiin, joita ei ole vielä hyväksytty, voidaan lisätä punainen EI HYVÄKSYTTY TUOTANTOON -leima. Vanhat versiot merkitään EI UUSIN VERSIO -leimalla. Vesileima on muokattavissa, ja siihen voi lisätä esimerkiksi päivämäärän, ajan ja versiotiedot.

Raportointi

Raportointi

Sovelia Engineering sisältää useita erilaisia standardiraportteja informaation esittämiseen. Raporttiin voidaan koota esimerkiksi kaikki tiettyyn tuotteeseen liittyvät piirustukset tai kaikki tuotannon käyttämät tiedostot (DXF/STP). Järjestelmään voi myös luoda räätälöityjä raportteja.

Dokumenttihierarkia

Dokumenttihierarkia

Kaikki dokumentit ovat hierarkkisessa suhteessa toisiinsa; esimerkiksi 3D-mallit ovat hierarkkisessa suhteessa piirustukseen. Ylätasolla olevat tuotteet ovat suhteessa kaikkiin hierarkiassa alempana oleviin piirustuksiin/dokumentteihin. Autodesk Inventor ylläpitää suhdetta automaattisesti, ja käyttäjä voi myös lisätä suhteita käsin. Näin kaikki tuotteeseen liittyvät dokumentit ovat helposti löydettävissä.

Sovelia-asiakkailla on pääsy Sovelia Knowledge base:een, josta löydät teknisempää tuotekohtaista tietoa eri Sovelia ratkaisuden käyttämisestä sekä viimeisimpien versioiden uusimmat ominaisuudet.


Sovelia asiakas
kirjaudu Knowledge Base:een tästä

Ota yhteyttä

Marko Aivio

Marko Aivio

Finland Tuotesuunnittelu- ja PLM-ratkaisut

Jätä meille viesti

Kiitos yhteydenotosta! Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Sinua voisi kiinnostaa myös