Bluebeam on julkaissut uuden version - Revu 20 on täällä

Bluebeam Revu 20 julkaistiin 18. elokuuta. Bluebeam Revun uusin versio sisältää useita parannuksia, jotka tekevät tiimisi yhteistyöstä helpompaa kuin koskaan – missä ja milloin vain.

Bluebeam on julkaissut uuden version - Revu 20 on täällä

Bluebeam Revu 20 sisältää toiminnallisuuksia ja parannuksia, jotka mahdollistavat:

Enemmän tuloksia yhteistyöllä

Yhteydet pitävät tiimin tehokkaana. Bluebeam® Revun® Studiolla kutsut tiimin jäsenet ympäri maailmaa työskentelemään yhdessä reaaliajassa ja toteutat projektit nopeammin.

Seuraa kommentteja

Studio-istunnon aikana yhtä aikaa ja yhdessä tehtyjä merkintöjä ja kommentteja seurataan automaattisesti.

Nopeuta suunnitelmien tarkistusta

Reaaliaikainen aktiviteettisyöte parantaa tiimien kommunikaatiota.

Pysy aina aikataulussa

Revu tarjoaa keskitetyn paikan luoda, kommentoida ja jakaa dokumentteja pitäen projektit sujuvina ja tiimit ajan tasalla joka vaiheessa.

Hallinnoi projekteja pilvessä

Tallenna ja hallinnoi kokonaisia projekteja pilvessä Studio Projectsin avulla ja tee yhteistyötä tiimiläisten kanssa paikasta riippumatta.

Paranna laadunvarmistuksen nopeutta ja tarkkuutta

Muokkausten automaattinen seuranta merkintäluettelossa auttaa kertomaan muutoksista ja tekee laadunvarmistuksesta nopeampaa ja tarkempaa.

Yksinkertaista projektin kaikkia tehtäviä alusta loppuun

Ei enää taiteilua alustojen välillä. Revu tarjoaa runsaasti tehokkaita työkaluja ja laajennuksia, jotka yksinkertaistavat jokaista tehtävää projektin alusta loppuun asti.

Laadi parempia tarjouksia

Intuitiiviset mittaustyökalut tekevät arvioista nopeampia ja tarkempia.

Pidä dokumentit järjestyksessä

Älykkäät merkinnät, hyperlinkit ja automatisointityökalut pitävät tietopyynnöt, toimitukset ja tehtäväluettelot selkeinä ja organisoituina.

Lisätietoa Bluebeam Revusta

Uutiset

Breaking down barriers – Bettool Jabur

05 lokakuuta 2021

Bettool is a Senior Consultant and BIM 360 | ACC Technical Lead based in the UK. Her day-to-day job is all about helping customers thrive and breaking down barriers in their organisation and between disciplines.  

Lue lisää
Uutiset

BIM Forum 2021 2. syyskuuta

02 syyskuuta 2021

BIM Forumissa keskiviikkona 2. syyskuuta ja näe tuotteiden viimeisimmät päivitykset, ja miten voit työskennellä fiksummin oikeilla työkaluilla.

Lue lisää