Bluebeam on julkaissut uuden version - Revu 20 on täällä

Bluebeam Revu 20 julkaistiin 18. elokuuta. Bluebeam Revun uusin versio sisältää useita parannuksia, jotka tekevät tiimisi yhteistyöstä helpompaa kuin koskaan – missä ja milloin vain.

Bluebeam on julkaissut uuden version - Revu 20 on täällä

Bluebeam Revu 20 sisältää toiminnallisuuksia ja parannuksia, jotka mahdollistavat:

Enemmän tuloksia yhteistyöllä

Yhteydet pitävät tiimin tehokkaana. Bluebeam® Revun® Studiolla kutsut tiimin jäsenet ympäri maailmaa työskentelemään yhdessä reaaliajassa ja toteutat projektit nopeammin.

Seuraa kommentteja

Studio-istunnon aikana yhtä aikaa ja yhdessä tehtyjä merkintöjä ja kommentteja seurataan automaattisesti.

Nopeuta suunnitelmien tarkistusta

Reaaliaikainen aktiviteettisyöte parantaa tiimien kommunikaatiota.

Pysy aina aikataulussa

Revu tarjoaa keskitetyn paikan luoda, kommentoida ja jakaa dokumentteja pitäen projektit sujuvina ja tiimit ajan tasalla joka vaiheessa.

Hallinnoi projekteja pilvessä

Tallenna ja hallinnoi kokonaisia projekteja pilvessä Studio Projectsin avulla ja tee yhteistyötä tiimiläisten kanssa paikasta riippumatta.

Paranna laadunvarmistuksen nopeutta ja tarkkuutta

Muokkausten automaattinen seuranta merkintäluettelossa auttaa kertomaan muutoksista ja tekee laadunvarmistuksesta nopeampaa ja tarkempaa.

Yksinkertaista projektin kaikkia tehtäviä alusta loppuun

Ei enää taiteilua alustojen välillä. Revu tarjoaa runsaasti tehokkaita työkaluja ja laajennuksia, jotka yksinkertaistavat jokaista tehtävää projektin alusta loppuun asti.

Laadi parempia tarjouksia

Intuitiiviset mittaustyökalut tekevät arvioista nopeampia ja tarkempia.

Pidä dokumentit järjestyksessä

Älykkäät merkinnät, hyperlinkit ja automatisointityökalut pitävät tietopyynnöt, toimitukset ja tehtäväluettelot selkeinä ja organisoituina.

Lisätietoa Bluebeam Revusta

Uutiset

Nurturing success – Andreas Näsman

16 maaliskuuta 2021

Andreas Näsman is the Sales Manager for the Swedish manufacturing team. His day to day work is all about supporting his team of technical experts, product developers and account managers and supporting customers directly.

Lue lisää
Uutiset

Symetri julkaisee Sovelia Visualizer -sovelluksen

03 joulukuuta 2020

Sovelia Visualizer on Autodesk Inventor -käyttäjille kehitetty uusi ratkaisu, joka mahdollistaa suunnittelutiedon reaaliaikaisen tarkastelun 3D-muodossa tai virtuaalitodellisuudessa. Kaikki mallin ominaisuudet ja muut suunnitteluvaiheessa lisätyt tiedot ovat käyttäjän saatavilla myös Sovelia Visualizerissa.

Lue lisää