Symetri julkaisee Sovelia Visualizer -sovelluksen

Uudella huipputeknologiaa edustavalla ratkaisulla Inventor-käyttäjät voivat luoda, jakaa ja tarkastella tuotetietoa reaaliajassa 3D- ja VR/AR-ympäristössä.

Symetri julkaisee Sovelia Visualizer -sovelluksen

Symetri ja Unity ovat julkistaneet uuden tuotteen, Sovelia Visualizerin. Sovelia Visualizer on Autodesk Inventor -käyttäjille kehitetty uusi ratkaisu, joka mahdollistaa suunnittelutiedon reaaliaikaisen tarkastelun 3D-muodossa tai virtuaalitodellisuudessa. Kaikki mallin ominaisuudet ja muut suunnitteluvaiheessa lisätyt tiedot ovat käyttäjän saatavilla myös Sovelia Visualizerissa.

“Digitalisaation rooli tuotantoyritysten prosesseissa kasvaa, ja nykyinen pandemiatilanne kiihdyttää kasvua entisestään. Näemme selkeän muutoksen siinä, miten asiakkaamme tuovat uusia tuotteita markkinoille ja miten heidän asiakkaansa tekevät investointipäätöksiä. Uusilla tuoteinnovaatioilla, kuten Sovelia Visualizer -sovelluksella, Symetri haluaa tuoda modernin digitaalisen teknologian kaikenkokoisten yritysten saataville.”
Mikko Viertola, johtaja, Symetrin teknologiayksikkö
“Sovelia Visualizer on helppokäyttöisyydessään ainutlaatuinen. Se mahdollista Autodesk Inventor -mallien reaaliaikaisen tarkastelun 3D:nä tietokoneella tai tabletilla, aikaan ja paikkaan katsomatta, ja yhdellä napin painalluksella tieto on tarkasteltavissa myös VR/AR-muodossa. Hintakin on erittäin kilpailukykyinen”, kertoo Martin Saldert, visualisointiasiantuntija Symetriltä.

Contact us

Mikko Viertola

Mikko Viertola

Director, Symetri Technology Unit
Markku Koistinen

Markku Koistinen

Finland Director Finland, Product Design & Lifecycle
Janne Talvitie

Janne Talvitie

Finland Tuotesuunnittelu- ja PLM-ratkaisut
Uutiset

Nurturing success – Andreas Näsman

16 maaliskuuta 2021

Andreas Näsman is the Sales Manager for the Swedish manufacturing team. His day to day work is all about supporting his team of technical experts, product developers and account managers and supporting customers directly.

Lue lisää