Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Tai soita meille

Michael Nyman,
Michael Nyman Sähköpostimichael.nyman@symetri.com Puhelin+358 40 7577 219
Marko Aivio,
Marko Aivio Sähköpostimarko.aivio@symetri.com Puhelin+358 400 439 703
Markku Koistinen,
Markku Koistinen Sähköpostimarkku.koistinen@symetri.com Puhelin+358 400 461 153
Not found image

marraskuu 2016 - PLM - Product Lifecycle Management

Brittiläinen BRUSH Electrical Machines varmistaa tuotetietojen korkean laadun Sovelialla

 

BRUSH päätti investoida Soveliaan mahdollistaakseen suunnittelutiedon keskitetyn ja sujuvan jakamisen yrityksen eri toiminnoille, luotettavasti ja korkealaatuisesti.

BRUSH Electrical Machines on erikoistunut teollisuudessa käytettävien generaattorien suunnitteluun ja valmistukseen. Tuotesuunnitelmat perustuvat yksityiskohtaiseen ja tarkoin jäsenneltyyn materiaaliluetteloon, joka ohjaa yrityksen liiketoimintajärjestelmiä. Nimikkeet, joiden läpimenoajat ovat pitkiä, tulee suunnitella prosessin aikaisessa vaiheessa niin että ne voidaan myös tilata ajoissa. Suunnitelman yksityiskohdat rakentuvat sitten tarpeen mukaan, ajan kanssa, niiden ympärille.

 

“Haasteena oli löytää kotikutoiselle PDM-järjestelmällemme korvaaja, joka mahdollistaisi materiaaliluettelon rakenteen ja muun suunnittelutiedon tehokkaan jakamisen yrityksen eri toimintoihin ja tiedon sujuvan integroinnin erillisiin liiketoimintajärjestelmiimme. Sujuvan toiminnan takaamiseksi jokaisella käyttäjällä on oltava turvattu ja luotettava pääsy oikeaan tietoon, oikeassa tiedostomuodossa ja juuri silloin kun sitä tarvitaan. Suunnittelutiimimme koostuu noin 20 suunnittelijasta ja tuotetun tiedon on oltava eri sidosryhmien saatavilla Euroopassa, Yhdysvalloissa, Kaukoidässä, Lähi-idässä ja Oseaniassa,” kertoo BRUSH Electrical Machinesin IT-päällikkö Gareth Williams kuvaillessaan niitä haasteita, joita Sovelia auttaa ratkaisemaan.

 

Autodesk Inventor on ollut BRUSHilla käytössä vuodesta 2010, ja siihen liittyvän tiedon hallinnassa yritys hyödyntää Autodesk Vault Professionalia. Suunnittelun ja tuotannon tietojen yhdenmukaisuus varmistettiin linkittämällä suunnitteluohjelmistot toiminnanohjausjärjestelmään. Metatieto sekä erilaiset laatuun ja prosesseihin liittyvät dokumentit jaettiin vanhaa tekniikkaa edustavalla tiedonhallintatyökalulla.

 

Teknologian kehittyessä BRUSH on päivittänyt järjestelmiään sekä IT-ympäristöään. SOVELIA tarjoaa ympäristön, jossa tieto saadaan jaettua kaikille käyttäjille juuri oikeassa muodossa ja joka mahdollistaa tiedon sujuvan jakamisen useisiin eri liiketoimintajärjestelmiin.

 

SOVELIA on Symetrin kehittämä, alan käytäntöjen pohjalta laadittuja valmiita aloituspohjia hyödyntävä Lean PLM -sovellus, joka mahdollistaa suunnittelutiedon tehokkaan jakamisen ja integroinnin yrityksen eri toimintoihin. BRUSH:n tapauksessa SOVELIA yhdistetään Autodesk Vault Professionaliin, Inventorissa ja Autodesk Electricalissa luodun suunnittelutiedon hallitsemiseksi.

SOVELIA on suunnittelu- ja tuotetiedon lähteen osalta riippumaton ohjelmisto ja se on yhteensopiva myös muiden suunnitteluohjelmistojen, kuten SolidWorks, CATIA ja Creo, kanssa.

Yhteyshenkilö

Michael Nyman,
Michael Nyman Sähköpostimichael.nyman@symetri.com Puhelin+358 40 7577 219
Marko Aivio,
Marko Aivio Sähköpostimarko.aivio@symetri.com Puhelin+358 400 439 703
Markku Koistinen,
Markku Koistinen Sähköpostimarkku.koistinen@symetri.com Puhelin+358 400 461 153