Tuemme yritystänne tässä haasteellisessa toimintaympäristössä

Koronaviruksen (COVID-19) vaikuttaessa yhteisöihin ja perheisiin ympäri maailmaa, on tilanne meille kaikille haastavaa aikaa. Me Symetrillä keskitymme nyt työntekijöidemme ja asiakkaidemme terveyden ja hyvinvoinnin takaamiseen, ja teemme kaikkemme auttaaksemme sinua ja yritystäsi mukautumaan näihin nopeasti muuttuviin olosuhteisiin.

Tuemme yritystänne tässä haasteellisessa toimintaympäristössä

Hyvä asiakkaamme,

Koronaviruksen (COVID-19) vaikuttaessa yhteisöihin ja perheisiin ympäri maailmaa, on tilanne meille kaikille haastavaa aikaa. Me Symetrillä keskitymme nyt työntekijöidemme ja asiakkaidemme terveyden ja hyvinvoinnin takaamiseen, ja teemme kaikkemme auttaaksemme sinua ja yritystäsi mukautumaan näihin nopeasti muuttuviin olosuhteisiin.

Haasteet juuri nyt

Tulevien viikkojen aikana on tärkeää taata mahdollisimman monelle mahdollisuus etätyöskentelyyn  vähentääksemme viruksen tartuntavaaraa.

Monille tämä tarkoittaa esimerkiksi kokouksien ja työmatkojen peruuntumista. Juuri näissä tilanteissa nykyajan teknologian ja digitalisaation tuomilla mahdollisuuksilla on valtava merkitys ja näemme käytännössä, kuinka paljon voimme jo tehdä asioita verkkoyhteyden kautta - kuten hallinnoida projekteja ja tietoa pilvessä, hyödyntää verkkoteknologiaa sisäisiin ja ulkoisiin palavereihin sekä erityisesti tiedon ja osaamisemme jakamiseen.

Haasteille, joita mahdollisesti juuri nyt käyt itse tai yrityksessänne käydään läpi, löytyy aina lopulta ratkaisu. Olemme valmiit tukemaan näiden haasteiden ratkaisemisessa ja varmistamaan, että löydätte oikeat työkalut ja toimintatavat, jotta yrityksesi tai tiimisi voivat tehdä yhteistyötä tietoturvallisesti paikasta riippumatta.

Miten voimme tukea sinua?

Olemme valmiit tukemaan sinua etätyöskentelymahdollisuuksien takaamisessa niin tehtäviesi kuin projektiesi osalta. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset tukea ja opastusta esimerkiksi seuraavissa asioissa:

  • Ohjelmistoasetusten määrittämisessä, niin että yrityksenne työntekijöillä on käytössään työnsä tekemiseen oikeat työkalut.
  • Oikeanlaisten tiedonhallintaratkaisujen löytämisessä, jotta ihmiset voivat tehdä yhteistyötä tietoturvallisesti paikasta riippumatta.
  • Jatkuvan oppimisen ja tuen takaamisessa digitaalisia työkaluja hyödyntäen.
  • Etätuki-, asennus-, konsultointi- ja kehitystöissä.

Autodesk on ilmoittanut, että se jatkaa mahdollisuutta ostaa uusia verkkolisenssejä (Multi-user license) 7. elokuuta 2020 saakka. Lisäksi Autodesk jatkaa mahdollisuutta vuokrata verkkolisenssejä (multi-user subscription) ja Autodesk-ylläpitosopimuksia (maintenance plans) 7. elokuuta 2021 asti.

Suuri osa palvelutoimituksistamme tapahtuu etätyönä jo tänä päivänä. Tulevien viikkojen ja kuukausien aikana tulemme kuitenkin laajentamaan virtuaalisten työympäristöjen ja etäyhteyksien toiminnallisuuksia. Näin haluamme varmistaa asiakasprojektiemme, tukipalveluidemme ja koulutuksemme toimittamisen sovitun mukaisesti läpi koko tämän poikkeuksellisen ajan.

Sitoudumme tukemaan sinua ja yritystäsi, jotta pystyt toimimaan tässä entistä haasteellisemmassa toimintaympäristössä mahdollisimman sujuvasti. Osaavat asiantuntijamme neuvovat ja opastavat sinua mielellään.

Projekti- ja tukipalveluidemme toimitukset jatkuvat normaalisti ja sovitun mukaisesti etäyhteyksien  kautta, näihin meillä on jo täydet valmiudet ja yhteydet olemassa. Tulemme kuitenkin jatkossa laajentamaan virtuaalisten työympäristöjen ja etäyhteyksien toiminnallisuuksia entisestään.

Olemme käytettävissäsi, kun tarvitset neuvoja tai tukea. Älä epäröi ottaa yhteyttä:

Olemme tämän haasteen edessä yhdessä. Keskitymme nyt löytämään uusia toimintatapoja, jotta voimme auttaa asiakkaitamme ja työntekijöitämme parhaan kykymme mukaan.

Toivomme sinulle ja lähimmäisillesi kaikkea parasta.

Ystävällisesti,

Jens Kollserud
CEO Symetri

Uutiset

Symetri lanseeraa Naviate Zeron

20 helmikuuta 2024

Naviate Zero mahdollistaa rakennusmateriaalien vertailun ja rakennuksen hiilijalanjäljen vertailun jo suunnitteluprosessin aikana suoraan Revit-mallissa.

Lue lisää
Uutiset

Infra Forum 2024

29 tammikuuta 2024

Infrasuunnittelun ammattilaisille suunnatut kaksipäiväiset käyttäjäpäivät järjestetään tänä vuonna 12.-13. kesäkuuta Seinäjoella.

Lue lisää