Asentaminen & konfigurointi

Asenna Autodeskin ohjelmistot sujuvasti ja vaivattomasti

Optimoi ohjelmistoinvestointisi

Autodeskin ohjelmistojen asennus voi viedä aikaa: yhden ohjelmistopaketin asennus voi kestää jopa 10 tuntia. Siksi Symetri tarjoaa asennuspalvelua, jossa valtuutettu ammattilainen asentaa ja konfiguroi ohjelmistot puolestasi. Asennus tapahtuu avaimet käteen -periaatteella. Ohjelmistojen lisäksi asiantuntijamme asentaa tarvittavat ajurit, määrittelee Windowsin asetukset ja varmistaa, ettei vanhempia ohjelmistoversioita ole asennettuna. Myös uusimmat service packit ja tarvittavat oheislaitteet, kuten tulostimet, asennetaan, konfiguroidaan ja testataan. Asennuksen yhteydessä asiantuntijamme varmistaa, että kaikki Autodeskin ohjelmistojen asennukset ovat lisenssisopimuksen mukaisia – näin oikea lisenssi on varmasti oikean henkilön käytettävissä oikeaan aikaan.

Asennus- ja konfigurointipalvelujen hyödyt

Minimoit riskit.

Asianmukainen perehdytys.

Saat tiedot dokumentoituna.

Projektituki paikan päällä.

The Symetri Way

The Symetri Way tarkoittaa yrityskohtaista tukea, joka kattaa asennuksen, koulutuksen, on site -projektituen ja projektin seurannan. The Symetri Way -palvelussa toimialaan perehtynyt konsultti toimii oppaanasi prosessin alusta loppuun, aina seurantavaiheeseen saakka. Hyödyntämällä asennuksessa Symetrin asiantuntemusta varmistat optimaalisen ohjelmistoympäristön ja minimoit riskit. Luovutuksen yhteydessä saat asennusta koskevat tiedot dokumentoituna. Projektisi käynnistyessä konsulttimme on paikan päällä tarjoamassa tukea ja varmistamassa, että työskentely lähtee sujuvasti vauhtiin. Projektin edetessä konsulttimme osallistuu uusien vaiheiden implementointiin sovittujen virstanpylväiden mukaisesti.

Koulutukseen kannattaa panostaa

Asianmukaiseen koulutukseen ja tukeen on yhtä tärkeä sijoittaa kuin varsinaiseen ohjelmistoon. Symetri on Autodeskin valtuuttama koulutuskeskus, jonka koulutustarjonta sisältää sekä yleisiä koulutuksia että yrityskohtaista koulutusta asiakkaan tiloissa. Koulutuksen kesto ja koulutuspäivät voidaan aikatauluttaa yrityksen tarpeiden mukaisesti.

Ota yhteyttä

Jätä meille viestiä

Tietonne tallennetaan, jotta voimme käsitellä kurssi-ilmoittautumisenne. Lue lisää, kuinka käsittelemme henkilötietoja Privacy Policy.