BIM-konsultointipalvelut

Menestykseen kokeneen BIM-yhteistyökumppanin tuella

BIM-konsultointipalvelut älykkään työskentelyn tukena

Projektin alkumetreiltä asti mukana ollut itsenäinen BIM-asiantuntija voi auttaa arvioimaan yrityksen liiketoiminnan pitkän aikavälin tavoitteita ja sen pohjalta määritellä, miten tietomallinnusta kannattaa hyödyntää projektissa. Asiantuntijan avulla  tietomallintamisen innovatiivinen hyödyntäminen mahdollistuu rakennuskohteen koko elinkaaren ajan, mikä pienentää kustannuksia, nostaa toiminnan tehokkuutta ja parantaa tulosta. 3D-mallin luominen voi auttaa näiden tavoitteiden saavuttamisessa, mutta malli itsessään ei ole tietomallintamisen päämäärä. BIM-asiantuntijoina teemme läheistä yhteistyötä asiakkaittemme kanssa. Meillä on paikallisia toimipisteitä Pohjoismaissa ja Isossa-Britanniassa, mutta toimimme myös globaaleilla markkinoilla, teemme yhteistyötä kumppaneidemme kanssa ja seuraamme tarkasti alan kehitystä ja suuntauksia. Tarjoamme konsultointia ja innovatiivisia ratkaisuja, jotka kantavat pitkälle tulevaisuuteen.

Tarjoamme kahta erilaista palvelua BIM-konsultointipalvelun sisällä. Klikkaa ja lue lisää alta.

BIM-konsultoinnin hyödyt

Työskentele älykkäämmin.

Kehitä prosesseja.

Liiketoiminnan kasvumahdollisuudet.

Ymmärrä BIM:n monipuolisuus.

BIM-konsultointipalvelut älykkään työskentelyn tukena

Symetri tarjoaa monipuolisen valikoiman tietomallinnusratkaisuja ja konsultointipalveluja, joiden avulla pääset sujuvasti sisälle tietomallinnuksen maailmaan. Kerromme mielellämme, miten tietomallintaminen voi helpottaa työskentelyä ja auttaa kehittämään yrityksesi toimintaa sekä miten tietomallintaminen on parhaalla tavalla sovitettavissa yrityksesi prosesseihin. Symetri on kokenut konsultoinnin ja tietomallinnuksen käyttöönoton asiantuntija. Puhuimme tietomallintamisen periaatteiden puolesta jo ennen kuin BIM:stä tuli käsite. Vuosien varrella olemme auttaneet monia rakennusalan yrityksiä tietomallintamiseen liittyvien ongelmien ratkaisemisessa – siksi voimme olla avuksi myös sinun yrityksellesi.

Ota yhteyttä

Jätä meille viestiä

Tietonne tallennetaan, jotta voimme käsitellä kurssi-ilmoittautumisenne. Lue lisää, kuinka käsittelemme henkilötietoja Privacy Policy.