Arkkitehtuuri

BIM arkkitehdeille - Varmista kilpailukykysi tietomallipohjaisella suunnittelulla

Digitalisaatio ja BIM arkkitehdeille

Arkkitehtuurissa on pitkälti kyse tulevaisuudesta. Nyt suunniteltavien rakennusten on vastattava tulevien polvien tarpeisiin ja niiden arvon tulee säilyä vielä sadan vuoden päästäkin. Siksi katsomme vahvasti tulevaisuuteen. Rakennusalalla eletään historiallisen haastavia aikoja. Haasteista suurin – digitalisaatio – tarjoaa kuitenkin myös huikeita mahdollisuuksia aidosti kestävien ratkaisujen ja yhteisöjen kehittämiseen. Juuri tästä tietomallipohjaisessa suunnittelussa on kyse.

Olemme koonneet tälle sivulle kaikki tuotteemme ja koulutus- ja tukipalvelumme. Tutustu tarjontaamme ja lue lisää siitä, miten voimme olla avuksi liiketoimintasi kehittämisessä!

Digitalisaatio ja BIM arkkitehdeille

Säästä aikaa

… automatisoimalla rutiinitehtävät.

Sujuvan yhteistyön ansiosta

… asiat etenevät joutuisasti.

Optimoi suunnitelmat

… yhdistämällä tietomalleja.

Jaa tiedot sidosryhmille

… sujuvasti pilvipohjaisessa ympäristössä.

BIM-ratkaisut nyt ja tulevaisuudessa

Tietomallintaminen (BIM) perustuu älykkääseen suunnittelutietoon pohjautuvaan tietomalliin, joka nopeuttaa projekteja, helpottaa projektinhallintaa, parantaa taloudellisuutta ja auttaa minimoimaan rakennuksen ympäristövaikutukset. Menestyäkseen niin isojen kuin pienten yritysten on varmistettava tulevaisuuden kilpailukykynsä. Tätä tavoitetta tukevat tietomallinnuksen sovittaminen yrityksen työnkulkuihin, tarpeenmukaisten teknisten ratkaisujen käyttöönotto, henkilöstön osaamisen tehokas hyödyntäminen ja ympäristön tarjoamia mahdollisuuksia monipuolisesti hyödyntävät suunnitelmat. Symetri kannustaa asiakkaita hyödyntämään räätälöityjä tietomallinnusratkaisuja ja työskentelemään älykkäämmin paremman tulevaisuuden puolesta. Symetri tarjoaa monipuolisen valikoiman tietomallinnusratkaisuja ja konsultointipalveluita, joiden avulla pääset sujuvasti sisälle tietomallinnuksen maailmaan. Kerromme mielellämme, miten tietomallintaminen voi helpottaa työskentelyä ja auttaa kehittämään yrityksesi toimintaa sekä miten tietomallintaminen on parhaalla tavalla sovitettavissa yrityksesi prosesseihin.

Uusin teknologia ja Revitiin kehitetyt lisäsovellukset ovat avain menestykseen

Tarjoamme asiakkaillemme Autodeskin johtavat ohjelmistot, kuten Revit Navisworks ja BIM360. Niitä täydentämään olemme kehittäneet omia ohjelmistoja, jotka parantavat asiakkaidemme kilpailukykyä entisestään. Naviate-tuoteperheemme sisältää Revit-ohjelmistoa täydentäviä lisäsovelluksia, jotka on kehitetty tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Näiden monipuolisten sovellusten tarkoituksena on säästää aikaa, parantaa laatua ja tehostaa työskentelyä. Symetrin räätälöidyt tietomallinnusratkaisut ja rautainen asiantuntemus auttavat sinua luomaan innovatiivisia ja vaikuttavia rakennuksia.

BIM-konsultointi

Symetri on kokenut konsultoinnin ja tietomallinnuksen käyttöönoton asiantuntija. Puhuimme tietomallintamisen periaatteiden puolesta jo ennen kuin BIM:stä tuli käsite. Vuosien varrella olemme auttaneet monia rakennusalan yrityksiä tietomallintamiseen liittyvien ongelmien ratkaisemisessa – siksi voimme olla avuksi myös sinun yrityksellesi. Kokeneet konsulttimme tekevät tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja auttavat heitä päivittäisten haasteiden parissa. Heidän osaamisensa on sinunkin käytettävissäsi.

Referenssit

Katso lisää referenssejä täältä.

Ripellino varmistaa kasvun tietomallinnuksen avulla

Kun arkkitehtitoimisto Alessandro Ripellino päätti siirtyä tietomallinnukseen voidakseen vastata asiakkaiden muuttuneisiin vaatimuksiin, haussa oli käyttäjäystävällisen alusta, joka mahdollistaisi korkealaatuisten projektien toteuttamisen nopeassa aikataulussa.

Lue lisää

The Natural Design Company – Revit uudisrakennus- ja restaurointiprojekteissa

Arkkitehti Jaakko Pöytäniemi kertoo, miksi yritys käyttää uudisrakennus- ja restaurointiprojekteissaan Revit-ohjelmistoa sekä miksi arkkitehtien ja rakennesuunnittelijoiden tietotaitoa on tärkeä päivittää koulutuksella.

Lue lisää

Älykkäät tietomallinnusratkaisut avaimena menestykseen

Tukholmalaisessa Spectrum Arkitekter -arkkitehtitoimistossa oltiin alusta asti tietoisia siitä, että asiakkaiden tuleviin tarpeisiin vastaaminen – ja yrityksen liikeideaa heijastava toimintakeskeinen työtapa – edellyttävät vakaata ja toimivaa tietoteknistä alustaa, jossa ohjelmistot, laitteet ja muut välineet toimivat saumattomasti yhteen.

Lue lisää

Viimeisimmät uutiset & blogit

Lue lisää blogikirjoituksia ja kirjaudu blogin tilaajaksi täältä.
Lue lisää uutisia täältä.

Uutiset

Symetri lanseeraa Naviate Zeron

Naviate Zero vastaa kiireelliseen tarpeeseen vähentää hiilidioksidipäästöjä, ja antaa arkkitehdeille ja insinööreille mahdollisuuden vertailla rakennusmateriaaleja ja optimoida rakennuksen hiilijalanjälkeä jo suunnitteluprosessin aikana suoraan Revit ...

Lue lisää
Koulutukset

Revit projektien hallinnointi

Kurssilla tutustutaan toimistokohtaisten asetusten tekoon ja räätälöintiin. Toimistostandardit ja aloituspohjat Autodesk Revitillä- kurssilla perehdytään millaiset standardit toimistolle tulisi luoda ja kuinka Revitin käyttöä voidaan tehostaa toimist ...

Lue lisää

Tilaa Symetrin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaisia vinkkejä ja tietoa tapahtumista, webinaareista jne.

Ota yhteyttä