Suunnitteluohjelmistojen paketointi ja asennus

Pakkaa, konfiguroi ja ylläpidä yrityksenne lisenssejä Symetrin ratkaisuilla

CQi

Haluatko hallita CAD-ohjelmistojen ja konfiguraatioiden asennuksen ja ylläpidon helposti?

Valmiiksi konfiguroidut ja perusteellisesti testatut rakenteet tekevät IT-ympäristöstä vakaan ja kustannustehokkaan. CAD-ohjelmistot ovat asiakkaittemme keskeisiä työkaluja, ja siksi asennusten hallinta, koulutus ja tuki ovat tärkeässä asemassa. Ratkaisumme tavoite on tarjota käyttäjille valmis asennuspaketti, konfiguraatiot ja lisenssiosoittimet. Valmiiksi konfiguroidut asennuspaketit sisältävät graafisen käyttöliittymän, ja ne mahdollistavat valvomattoman, ns. hiljaisen asennuksen. Paketit ovat SCCM/Intune-yhteensopivia.

Kun identtisiä asennuksia tehdään useita,
asennuksen konfigurointiin ja testaukseen kannattaa panostaa.
Se tuo mittavaa ajansäästöä ja helpottaa IT-tuen työtä tulevaisuudessa merkittävästi. Myös kustannussäästöt ovat merkittäviä.
Martin Quist, CAD Manager, ÅF


CQI MAHDOLLISTAA CAD-KONFIGURAATIOIDEN TEHOKKAAN ASENNUKSEN JA HALLINNAN

Symetrin CQi -ratkaisu on tehokas ja vakaa konsepti, joka automatisoi CAD-ympäristöjen käytön ja ylläpidon. Konsepti rakentuu vuosikymmenten aikana kertyneeseen kokemukseemme CAD-järjestelmien tehokkaasta hallinnasta. Konfiguraatiot pohjautuvat yrityksenne tarpeisiin, ja ne mukautetaan aina käyttäjäkohtaisesti. CQi ratkaisee CAD-ohjelmistojen asennukseen liittyvät haasteet ja muokkautuu vaatimusten mukaan.

CQi standardoi yrityksenne CAD-ympäristön ja mahdollistaa siten sujuvan ja häiriöttömän työskentelyn. CAD-ohjelmisto voidaan asentaa uudelle koneelle muutamassa minuutissa ja samalla mukauttaa näppärästi käyttäjän tarpeisiin.

Case AFRY: CAD-lisenssien tehokas hallinta kansainvälisessä suunnitteluyhtiössä

Haastattelimme Martin Quistia, joka työskentelee CAD-päällikkönä AFRYllä (ÅF & Pöyry). Videolla Martin kertoo, millaisia haasteita yhtiössä on ratkaistu ja miten kansainvälisten toimipisteiden 8500-9 000 käyttäjän päivittäin tarvitsemien ohjelmistojen hallinta on toteutettu.

Lue lisää

SKB säästää noin kolmanneksen kuluista ja ajasta investoimalla CAD-ohjelmistojen paketointiin ja käytön seurantaan

SKB (Svensk Kärnbränslehantering AB) vastaa eräästä Ruotsin merkittävimmistä ympäristönsuojeluprojekteista. Yhtiö on vastuussa ruotsalaisissa ydinvoimaloissa syntyvän radioaktiivisen jätteen turvallisesta käsittelystä ja loppusijoituksesta.

Lue lisää

CAD-ympäristön mittava päivitys toteutettiin sujuvasti ja nopeasti CQi-sovelluksella

NIS Limited suunnittelee ja valmistaa monipuolisia teknisiä mittatilausratkaisuja useille teollisuuden aloille. NIS:n palvelutarjontaan sisältyvät muiden muassa alumiinihitsaus, mekaaniset käsittelylaitteet, radioaktiivisten aineiden käsittelyssä käytettävät hanskakaapit, tutkimus- ja tuotekehitystoiminnan testauslaitteistot, erikoislaitteet, automatisoidut kokoonpanolinjat ja -solut; robottien integrointi, koneistus ja ohjelmointi; sekä konepajapalvelut.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Marko Aivio

Marko Aivio

Finland Tuotesuunnittelu- ja PLM-ratkaisut
Markku Koistinen

Markku Koistinen

Finland Director Finland, Product Design & Lifecycle
Janne Talvitie

Janne Talvitie

Finland Tuotesuunnittelu- ja PLM-ratkaisut