Rakennesuunnittelu

BIM rakennesuunnittelijoille - kestävämpää suunnittelua

Optimoi liiketoimintaasi tietomallintamisen avulla

Urbanisaation ja ympäristövaatimusten seurauksena rakennusalalla nähdään seuraavien kymmenen vuoden aikana enemmän muutoksia kuin edellisinä vuosikymmeninä yhteensä. Miten yrityksesi voi hyödyntää mahdollisuuksien ja haasteiden tuomia hyötyjä liiketoiminnassaan? Lean Engineering ja tietomallintaminen yhdessä suunnittelun automatisoinnin kanssa optimoivat prosesseja, parantavat laatua ja lyhentävät tuotekehitys- ja suunnitteluprosessien läpimenoaikoja. Symetrin Lean-periaatteeseen perustuvat ratkaisut painottavat näitä osa-alueita ja auttavat niiden hyödyntämisessä.

Olemme koonneet tälle sivulle kaikki tuotteemme ja koulutus- ja tukipalvelumme. Tutustu tarjontaamme!

Tietomallintamisen & Lean Engineeringin hyödyt

Optimoi ja paranna

... suunnitelmien laatua.

 

Lyhennä tuotekehitys- ja

... suunnitteluprosessien läpimenoaikoja. 

Nopea ja tehokas yhteistyö

... projektin BIM-tasosta riippumatta.

Asiakkaan osallistaminen

… prosessin alkumetreiltä saakka.

Viimeisimmät uutiset & blogit

Lue lisää blogikirjoituksia ja kirjaudu blogin tilaajaksi täältä.
Lue lisää uutisia täältä.

Koulutukset

Revit projektien hallinnointi

Kurssilla tutustutaan toimistokohtaisten asetusten tekoon ja räätälöintiin. Toimistostandardit ja aloituspohjat Autodesk Revitillä- kurssilla perehdytään millaiset standardit toimistolle tulisi luoda ja kuinka Revitin käyttöä voidaan tehostaa toimist ...

Lue lisää

BIM-suunnitteluratkaisut ja -palvelut alan asiantuntijalta

Symetrin rakennesuunnittelupalvelut ovat erikoistuneet 3D-suunnittelu- ja BIM-projektien konsultointiin. Asiantuntijatiimimme on tehnyt menestyksekästä yhteistyötä alan johtavien organisaatioiden kanssa nimekkäiden projektien parissa. Symetri on luotettava yhteistyökumppani niin pientaloprojektien kuin massiivisten rakennelmienkin suunnittelussa. Avullamme asiakkaamme luovat funktionaalisia, esteettisesti miellyttäviä rakennuksia ja ympäristöjä. Moni haluaa asiantuntijamme mukaan projektin alusta lähtien hyödyntääkseen heidän rautaista kokemustaan ja syvällistä näkemystä uusimman teknologian mahdollisuuksista taatakseen korkealaatuisen lopputuloksen.

Revit-ohjelmistoon kehitetyt lisäsovellukset ovat avain menestykseen

Tarjoamme asiakkaillemme Autodeskin johtavat ohjelmistot, kuten Revit,  Navisworks ja BIM360. Niitä täydentämään olemme kehittäneet omia ohjelmistoja, jotka parantavat asiakkaidemme kilpailukykyä entisestään. Symetrin Naviate-tuoteperhe sisältää Revit-ohjelmistoa täydentäviä lisäsovelluksia, jotka on kehitetty tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Nämä monipuoliset sovellukset säästävät aikaa, parantavat laatua ja tehostavat työskentelyä.

Kokeneet BIM-konsultit

Symetrin johtavat tietomallinnusratkaisut ja rautainen asiantuntemus auttavat yritystäsi tuottamaan innovatiivisia rakennusprojekteja. Kokeneet konsulttimme tekevät tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja auttavat heitä päivittäisten haasteiden parissa. Konsulttiemme vahva osaaminen on sinunkin käytettävissäsi.

Referenssit

Katso lisää referenssejä täältä.

Naviate Structure tuo SWECO Norjalle merkittävää ajansäästöä

Fleslandin tunneliprojektin yhteydessä SWECOn toimipisteessä Bergenissä huomattiin, että sijoitus rutiinityövaiheita automatisoivaan työkaluun todellakin kannattaa.

Lue lisää

Naviate tehostaa tietomallinnusprojektejamme

Junan pyyhkäistessä aseman ohi 250 kilometrin tuntivauhdilla syntyy paineaalto, joka iskee ikävästi laiturilla odottaviin matkustajiin. Oslon kupeessa sijaitsevalla uudella Holmestrandin rautatieasemalalla ongelmalta vältytään innovatiivisella ratkaisulla.

Lue lisää

Paperikopioiden aika on ohi myös rakennustyömaalla

BIM 360 Field tuo kaiken rakennusprojektiin liittyvän tiedon digitaalisesti koko rakennustyömaan käyttöön – ei ainoastaan piirustuksia ja mallia. Työt, jotka ennen tehtiin työmaakopin tietokoneella, voidaan nyt hoitaa missä päin rakennustyömaata tahansa.

Lue lisää

Tilaa Symetrin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaisia vinkkejä ja tietoa tapahtumista, webinaareista jne.

Ota yhteyttä