Rakennussuunnittelu ja Yhdyskuntasuunnittelu

Räätälöidyt BIM-ratkaisut rakennus- ja yhdyskuntasuunnitteluun

Varmista kilpailukykysi Symetrin BIM-ratkaisuilla

Urbanisaatio ja ympäristövaatimukset ovat keskeisiä rakennus- ja infrastruktuuripalveluiden kysyntää ohjaavia tekijöitä nyt ja tulevaisuudessa. Etulyöntiaseman säilyttäminen edellyttää jatkuvaa panostusta toimintojen tehostamiseen, raaka-aineiden kulutuksen vähentämiseen ja parempaan laatuun. Tämä onnistuu Symetrin monipuolisten BIM-ratkaisujen avulla.

Tälle sivustolle olemme koonneet osa-alueita, joilla voimme olla avuksi sinulle ja yrityksellesi. Ole hyvä ja tutustu tarjontaamme!

Uutiset

Symetri lanseeraa Naviate Zeron

Naviate Zero vastaa kiireelliseen tarpeeseen vähentää hiilidioksidipäästöjä, ja antaa arkkitehdeille ja insinööreille mahdollisuuden vertailla rakennusmateriaaleja ja optimoida rakennuksen hiilijalanjälkeä jo suunnitteluprosessin aikana suoraan Revit ...

Lue lisää
Tapahtumat

Nordic BIM Summit 2024

tiistai 16. huhtikuuta 2024

Osallistu vuoden tärkeimpään Pohjoismaiseen rakentamisen BIM-tapahtumaan 16. huhtikuuta. Näe mielenkiintoisia esityksiä, inspiroivia keskusteluja ja tapaa asaintuntijoitamme.

Lue lisää

Symetrin BIM-ratkaisut mahdollistavat:

Suunnittelussa, visualisoinnissa ja simuloinnissa

.... voidaan käyttää yhtä yhteistä mallia tai useita erillisiä malleja.

Mallia on helppo täydentää

.... uudella informaatiolla koko elinkaaren ajan.

Työskentely tehostuu

.... ja projektit valmistuvat nopeammin.

Varhainen analysointi

.... tuottaa tietoa päätöksenteon tueksi suunnittelun ensimetreiltä lähtien.

Mallin tiedot voidaan tallentaa

.... tulevaan käyttöön.

Malli ja suunnittelutieto

.... ovat sujuvasti jaettavissa.

Kohteen seuranta

.... helpottuu.

Logistiikan hallinta

.... sujuu tehokkaasti.

Huippuluokan BIM-ratkaisut

Tietomallintaminen (BIM) perustuu älykkääseen suunnittelutietoon pohjautuvaan tietomalliin, joka nopeuttaa projekteja, helpottaa projektinhallintaa, parantaa taloudellisuutta ja auttaa minimoimaan ympäristövaikutukset. Symetrin tehokkaiden BIM-ratkaisuiden ansiosta kaikki projektin parissa työskentelevät pääsevät hyödyntämään ja muokkaamaan samoja ajantasaisia tietoja projektin jokaisessa vaiheessa, alustavista luonnoksista projektin valmistumiseen. Arkkitehdit ja suunnitteluinsinöörit ovat hyödyntäneet tietomallinnuksen mahdollisuuksia jo pitkään. Nyt myös yhä useammat rakennuttajat, kiinteistöjen omistajat ja kiinteistönhoitajat hyödyntävät tietomallinnusta, joten sen tarjoamat mahdollisuudet rakennuksen elinkaaren aikana moninkertaistuvat. Symetrin avulla monet rakennusalan yritykset ovat onnistuneet virtaviivaistamaan työnkulkuja, sujuvoittamaan yhteistyötä ja parantamaan päätöksentekoa projektin ensimetreiltä lähtien.

Revit- ja Civil 3D -ohjelmistoihin kehitetyt lisäsovellukset ovat avain menestykseen

Tarjoamme asiakkaillemme Autodeskin johtavat ohjelmistot. Niitä täydentämään olemme kehittäneet omia ohjelmistoja, jotka parantavat asiakkaidemme kilpailukykyä entisestään. Naviate -tuoteperheemme sisältää Revit- ja Civil 3D -ohjelmistoa täydentäviä lisäsovelluksia, jotka on kehitetty tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Näiden monipuolisten sovellusten tarkoituksena on säästää aikaa, parantaa laatua ja tehostaa työskentelyä. Symetrin räätälöidyt tietomallinnusratkaisut ja rautainen asiantuntemus auttavat luomaan innovatiivisia ja vaikuttavia rakennuksia.

BIM-konsultointi

Symetri on kokenut konsultoinnin ja tietomallinnuksen käyttöönoton asiantuntija. Puhuimme tietomallintamisen periaatteiden puolesta jo ennen kuin BIM:stä tuli käsite. Vuosien varrella olemme auttaneet monia rakennusalan yrityksiä tietomallintamiseen liittyvien ongelmien ratkaisemisessa – siksi voimme olla avuksi myös sinun yrityksellesi. Kokeneet konsulttimme tekevät tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja auttavat heitä päivittäisten haasteiden parissa. Heidän osaamisensa on sinunkin käytettävissäsi.

Case AFRY: CAD-lisenssien tehokas hallinta kansainvälisessä suunnitteluyhtiössä

Haastattelimme Martin Quistia, joka työskentelee CAD-päällikkönä AFRYllä (ÅF & Pöyry). Videolla Martin kertoo, millaisia haasteita yhtiössä on ratkaistu ja miten kansainvälisten toimipisteiden 8500-9 000 käyttäjän päivittäin tarvitsemien ohjelmistojen hallinta on toteutettu.

Lue lisää

Helsingin kaupunki – tietomallinnuksen edelläkävijä

Helsingin kaupunki omistaa hulppeat 650 ammatti- ja muuta keittiötä, joiden suunnittelusta vastaa arkkitehtuuriosaston yleissuunnittelutoimisto. Ammattikeittiösuunnittelija Seppo Kuparille ja IT-arkkitehti Mikko Soininvaaralle oli päivänselvää, että siirtyminen 2D-suunnittelusta 3D-maailmaan ja tietomallinnukseen (BIM) helpottaisi suunnittelijoiden työtaakkaa valtavasti.

Lue lisää

Ripellino varmistaa kasvun tietomallinnuksen avulla

Kun arkkitehtitoimisto Alessandro Ripellino päätti siirtyä tietomallinnukseen voidakseen vastata asiakkaiden muuttuneisiin vaatimuksiin, haussa oli käyttäjäystävällisen alusta, joka mahdollistaisi korkealaatuisten projektien toteuttamisen nopeassa aikataulussa.

Lue lisää

The Natural Design Company – Revit uudisrakennus- ja restaurointiprojekteissa

Arkkitehti Jaakko Pöytäniemi kertoo, miksi yritys käyttää uudisrakennus- ja restaurointiprojekteissaan Revit-ohjelmistoa sekä miksi arkkitehtien ja rakennesuunnittelijoiden tietotaitoa on tärkeä päivittää koulutuksella.

Lue lisää

Tietomallintaminen kaupunkisuunnittelussa - Kuopion kaupunki

Kuopion kaupungin Juha Karppinen kertoo tietomallinnuksen käyttötavoista sekä tietomallintamisen eduista kaupunkisuunnittelussa.

Lue lisää

Tilaa Symetrin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaisia vinkkejä ja tietoa tapahtumista, webinaareista jne.

Ota yhteyttä