Innovointi

Innovaatio kohtaa vision

Seuraamme aktiivisesti alan trendejä ja tutkimme asiantuntijoiden kanssa asiakkaidemme toimialojen tarpeita ymmärtääksemme ja löytääksemme uusia tapoja tukea heidän vastuullisuustavoitteitaan. Luo ja Innovoi - käytäntömme avulla etsimme uusia ideoita tuotteille ja palveluille, jotka voisivat auttaa alaa ja asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa.

Symetri keskittyy luovien, kestävien ratkaisujen löytämiseen, jotka vastaavat asiakkaidemme tulevaisuuden tarpeisiin. Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä työskentelemään älykkäämmin, vastuullisemmin ja kestävämmin.

Tämän saavuttamiseksi edistämme kasvua innovaatioiden avulla ja ohjaamalla sitä kohti kaikkein kriittisimpiä osa-alueita. Tämä edellyttää Symetriltä yhteiskunnan ja yhteisöjen hyvinvointiin vaikuttavien tekijöiden sekä käytäntöjen ja määräyksien tarpeiden ymmärtämistä pitkäjänteisen kehitystyön lisäksi. Toimintatapamme pohjautuu tutkimukseen sekä uusien ideoiden ja teknologian kehitystyöhön, jota kautta ne tuodaan osaksi ratkaisutarjontaamme ja asiakkaidemme hyödyksi.

Jyrki Petsalo

Jyrki Petsalo

Finland Rakennussuunnittelun ratkaisut
Markku Koistinen

Markku Koistinen

Finland Director Finland, Product Design & Lifecycle