Koulutus

Verkkokoulutus

Osaamisen kehittämisen pitäisi olla vaivatonta. Verkkokoulutuksessa hyödynnät ryhmäkoulutuksen edut omalta työpisteeltäsi käsin.

Tietoa Symetrin verkkokoulutuksiin osallistumisesta

Lisätietoja saat lähettämällä viestin training@symetri.fi tai soittamalla 09 5422 6500

Edut

Interaktiivisuus

Kouluttajamme toteuttaa kurssin verkossa hyödyntäen etäyhteyttä, keskusteluja, kyselyjä, videoita, ladattavia kirjastoja ja muita oppimateriaaleja.

Tekemällä oppiminen

Useimmat meistä oppivat parhaiten tekemällä. Kuten lähikoulutuksessa myös verkkokoulutukseen sisältyy konkreettisia harjoituksia, joiden parissa työskennellään koko koulutuksen ajan.

Henkilökohtainen ohjaus

Saat kouluttajalta henkilökohtaista ohjausta aivan kuten perinteisessä lähikoulutuksessa.

Pienet ryhmät

Ryhmässä on enintään kuusi osallistujaa

Joustava moduulirakenne

Joustavan moduulirakenteen ansiosta voit tehostaa oppimistasi pitämällä koulutuksen lomassa välipäiviä, jolloin pääset kertaamaan oppimaasi.

Miksi kannattaa valita verkkokoulutus?

Symetrin kouluttajajohtoisessa verkkokoulutuksessa pääset lähimmäksi perinteistä luokkahuonekokemusta, mutta osallistut omalta työpistelltäsi käsin.

Näytön katsominen ja oppiminen on intensiivistä, joten koulutuspäivät on jaettu lyhyempiin osioihin. Vireystilan ylläpitämiseksi pidämme taukoja säännöllisesti ja koulutuspäivään sisältyy yksi pidempi lounastauko.

Verkkokoulutuksessa opit esimerkkien kautta tekemällä, kuten perinteisessä luokkakoulutuksessa.

Kouluttajamme

Kouluttajamme ovat kokeneita alan asiantuntijoita. Saamamme asiakaspalautteen mukaan 94 % koulutuksiin osallistuneista on erittäin tyytyväisiä kouluttajiimme.

Yrityskohtaiset koulutukset

Haluatko organisaatiosi tarpeisiin räätälöityä koulutusta tai koulutusta, jota et ole nähnyt koulutustarjonnassamme? Lue lisää yrityskohtaisista koulutuksistamme ja pyydä yhteydenottoa täältä:

Suosituimmat koulutukset

Koulutukset

Bluebeam Revu -verkkokoulutus

Kurssilla opit käyttämään Bluebeam® Revu® -ohjelmistoa PDF-dokumenttien luomiseen ja muokkaamiseen. Opit myös lisäämään objekteja, kuten symboleja, tekstiä jne., sekä näkemään esim. materiaalit ja pinnat PDF-dokumentista, joka on luotu esimerkiksi Au ...

Lue lisää

Ota yhteyttä

Markku Koistinen

Markku Koistinen

Finland Director Finland, Product Design & Lifecycle
Jyrki Petsalo

Jyrki Petsalo

Finland Rakennussuunnittelun ratkaisut
Timo Väyrynen

Timo Väyrynen

Finland Yhdyskuntasuunnittelun ratkaisut