Tuotesuunnittelu ja tuotteen elinkaaren hallinta

Digitaaliset ratkaisut tuotesuunnitteluun ja tuotteen elinkaaren hallintaan

Tahto kehittää, osaaminen ja johtavat teknologiat

Symetrin ohjelmistoratkaisut pohjautuvat Lean -filosofiaan, ja ne on kehitetty vastaamaan asiakkaidemme todellisia tarpeita. Tarjoamamme Lean -ratkaisut auttavat yritystänne mm. tehostamaan liiketoimintaprosesseja, ja sitä kautta lparantamaan tuottavuutta ja luomaan kilpailuetua.

Kattava toimialaosaaminen ja johtavat teknologiaratkaisut ovat asiakaspalvelumme kulmakiviä. Asiantuntemuksemme pohjautuu yli 30 vuoden kokemukseen ja yhteistyöhön erikokoisten ja eri toimialoilla vaikuttavien pohjoiseurooppalaisten yritysten kanssa. Tuotesuunnitteluun ja tuotteen elinkaaren hallintaan erikoistuneet konsulttimme ja tekniset asiantuntijamme auttavat ratkaisemaan liiketoimintanne haasteita, niin että tiiminne voi keskittyä ydinosaamiseensa ja uusien innovaatioiden kehittämiseen.

Symetrin ohjelmistoratkaisut ja palvelutarjonta kattavat tuotteen koko elinkaaren aina suunnittelusta tuotantoon, myyntiin ja huoltopalveluihin. Yrityksemme ratkaisut mahdollistavat entistä korkealaatuisempien suunnitelmien luomisen, erilaisten työvaiheiden automatisoinnin sekä tuotetiedon tehokkaan hyödyntämisen yrityksenne eri liiketoimintaprosesseissa.

Asiakkaamme toimivat mm. seuraavilla toimialoilla

Teollisuuden koneet ja laitteet

Autot & liikenne

Valmistava teollisuus

Laivateollisuus

Prosessiteollisuus

Juoma-ja elintarviketeollisuus

Muovi-ja kemianteollisuus

Elektroniikkateollisuus

Sellu- ja paperiteollisuus

Huonekaluteollisuus

Ydinvoimateollisuus

Öljy- ja kaasuala

Ilmailuteollisuus

Dekati käyttää Sovelia PLM -järjestelmää varmistaakseen saumattoman tiedonkulun aina suunnittelusta tuotantoon

Pienhiukkasten mittauksiin erikoistunut Dekati on suunnitellut ja valmistanut jo 30 vuotta ratkaisuja erittäin vaativiin mittausolosuhteisiin. Dekati®-tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa sertifioidun ISO 9001 -laatujärjestelmän mukaisesti, ja niillä on jopa viiden vuoden takuu. Dekatin instrumenteissa ja antureissa käytetään yrityksen omaa kansainvälisillä tavaramerkeillä suojattua ja patentoitua teknologiaa. Dekatilla on edustajia lähes 40 maassa ja tuhansia asiakkaita ympäri maailmaa. Dekatin menestyksen takeena on tuotteiden virheettömyys ja kestävyys sekä ratkaisujen toimivuus olosuhteista riippumatta.  Laadukkaat tuotteet ja ratkaisut vaativat sen, että suunnittelun ja tuotannon yhteistyö on saumatonta ja ajantasainen tieto on kaikkien saatavilla oikeaan aikaan.  Dekatilla sen varmistaa ammattitaitoinen ja asiantunteva henkilöstö yhdessä Sovelia PLM:n kanssa.

Lue lisää

Sovelia PLM ratkaisi elektroniikkavalmistuksen ja kahden ERP:n aiheuttamat pullonkaulat Oumanilla

Ouman Oy, kiinteistöjen automaatioon ja energiatehokkuuteen erikoistunut suomalainen konserni, sai
vuoden 2013 yritysjärjestelyjen seurauksena käyttöönsä usean eri yksikön järjestelmät. Prosessien yhdenmukaistaminen koettiin kuitenkin tarpeelliseksi, ja Ouman valitsi lopulta Symetrin Sovelia PLM -ratkaisun liiketoimintansa suunnittelu- ja tuotetiedon kokoavaksi ratkaisuksi.

Lue lisää

SKB säästää noin kolmanneksen kuluista ja ajasta investoimalla CAD-ohjelmistojen paketointiin ja käytön seurantaan

SKB (Svensk Kärnbränslehantering AB) vastaa eräästä Ruotsin merkittävimmistä ympäristönsuojeluprojekteista. Yhtiö on vastuussa ruotsalaisissa ydinvoimaloissa syntyvän radioaktiivisen jätteen turvallisesta käsittelystä ja loppusijoituksesta.

Lue lisää

Sovelia PLM Hermann´silla projektitoimitusten ytimessä

Hermann’sin käyttämä Sovelia PLM -ratkaisu on yrityksen tuotteiden ja projektien tiedonhallinnan ydin, joka mahdollistaa toimitusten korkean laadun ja aikatauluissa pysymisen myös muutosten keskellä.

Lue lisää

CAD-ympäristön mittava päivitys toteutettiin sujuvasti ja nopeasti CQi-sovelluksella

NIS Limited suunnittelee ja valmistaa monipuolisia teknisiä mittatilausratkaisuja useille teollisuuden aloille. NIS:n palvelutarjontaan sisältyvät muiden muassa alumiinihitsaus, mekaaniset käsittelylaitteet, radioaktiivisten aineiden käsittelyssä käytettävät hanskakaapit, tutkimus- ja tuotekehitystoiminnan testauslaitteistot, erikoislaitteet, automatisoidut kokoonpanolinjat ja -solut; robottien integrointi, koneistus ja ohjelmointi; sekä konepajapalvelut.

Lue lisää

Case AFRY: CAD-lisenssien tehokas hallinta kansainvälisessä suunnitteluyhtiössä

Haastattelimme Martin Quistia, joka työskentelee CAD-päällikkönä AFRYllä (ÅF & Pöyry). Videolla Martin kertoo, millaisia haasteita yhtiössä on ratkaistu ja miten kansainvälisten toimipisteiden 8500-9 000 käyttäjän päivittäin tarvitsemien ohjelmistojen hallinta on toteutettu.

Lue lisää

Visedo Oy varmistaa tiedonhallinnan ja dokumenttien korkean laadun Sovelia PLM -järjestelmällä

Sovelia PLM -järjestelmällä Visedo varmistaa tuotetiedon tehokkaan hallinnan ja dokumenttien korkean laadun. Sovelia vastaa kasvuyrityksen tarpeisiin myös tulevaisuudessa.

Lue lisää

Innovative business decisions are supported by unique technology solutions

By designing an entire hybrid system for buses – covering everything between the fuel tank and the wheels with optimal performance of every component, Vantage Power has created a system that results in higher fuel economy, lower emissions and greater reliability than alternative systems.

Lue lisää

Valmet hyödyntää Soveliaa maailmanlaajuisesti

Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle.

Lue lisää

Viimeisimmät uutiset

Uutiset

Sovelia PLM on nyt Sovelia CORE

Vaikka Sovelia PLM on nyt Sovelia Core, pysyy itse tuote ja kaikki sen toiminnot samana ja ne ovat käytettävissä kuten ennenkin. Muutos koskee vain nimeä. Nimenmuutoksella pyrimme korostamaan PLM-ratkaisumme ydintoimintoja ja vahvistamaan asemaamme g ...

Lue lisää
Blogi

Let's share some data!

It´s all about sharing. We operate in a sharing economy where we share cars, apartments, machines - and data. It´s a collaborative economy and it´s changing industries. And the manufacturing business is no exception.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Tilaa Symetrin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaisia vinkkejä ja tietoa tapahtumista, webinaareista jne.