Tuotekonfigurointi ja automatisointi

Automatisoi suunnittelun prosessit ja varmista tiedon saumaton siirtyminen myynnistä tuotantoon

Haluatko pienentää kustannuksia tuotevalikoimasta ja joustavista tuotevariaatioista tinkimättä?

Symetrin automatisointi- ja konfigurointiratkaisut auttavat säästämään aikaa ja kustannuksia, mutta pitävät samalla huolen, että asiakkaillesi on tarjolla yhä kattavampi valikoima joustavasti muokattavia tuotevaihtoehtoja.

Symetrin myyntikonfiguraattori ja Configure-To-Quote -ratkaisut mahdollistavat tilauskohtaiset tuotekonfiguraattorit ja hinnoittelun. Tuotteen teknisestä rakenteesta tulee selkeä työkalu myös markkinointiin. Lisäksi tarjoukset, piirustukset ja 3D-suunnittelutiedot ovat käytettävissä välittömästi. Tuotekonfiguraattori vähentää manuaalisia työvaiheita ja virtaviivaistaa tuotantoa standardoiden suunnitteluosaston työskentelyä ja vapauttaen suunnittelijoiden aikaa mielenkiintoisempiin ja tuottavampiin työtehtäviin.

Millaisia hyötyjä voit saavuttaa?

Tuo yrityksen sisäinen tieto

…näkyväksi ja kaikkien hyödynnettäväksi.

Yhtenäistä tarjoukset ja tilaukset

…myyntikonfiguraattorilla.

Nopeuta räätälöityjen standardituotteiden

…suunnittelua merkittävästi.

Automatisoi ja konfiguroi toistuvat prosessit

…jolloin säästät aikaa ja rahaa.

Tuottavuus voi kasvaa jopa 80 prosenttia!

Tutustu asiakaskertomuksiimme tai ota yhteyttä, niin kerromme miten sinun yrityksesi voi hyötyä toimintojen automatisoinnista.

Automatisoinnilla sujuvat prosessit NorDanilla

Ikkunatoimittaja NorDanilla on pitkä historia omien tuotantolaitteidensa suunnittelussa ja valmistuksessa. Laitteiden suunnittelussa NorDan hyödyntää Autodeskin ja Symetrin ohjelmistoratkaisuja, jotka ovat sujuvoittaneet ja automatisoineet NorDanin prosesseja.

Lue lisää

IV Product saavuttaa ajansäästöä yhtenäisillä menetelmillä ja automatisoinnilla

Johtoaseman säilyttäminen edellyttää Ruotsin johtavalta ilmastointikoneiden valmistajalta paitsi innovatiivista tuotekehitystä, myös yhdenmukaisesti ja tehokkaasti työskentelevää suunnitteluosastoa.

Lue lisää

FlexLinkin toimitukset nopeutuivat jopa 20 prosenttia

Teollisuuden kuljetinratkaisuiden johtava toimittaja FlexLink AB halusi standardoida suunnitteluosaston toiminnan varmistaakseen, että asiakkaat saavat oikeat tuotteet aiempaa nopeammin.

Lue lisää

Viimeisimmät uutiset

Blogi

Let's share some data!

It´s all about sharing. We operate in a sharing economy where we share cars, apartments, machines - and data. It´s a collaborative economy and it´s changing industries. And the manufacturing business is no exception.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Tilaa Symetrin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaisia vinkkejä ja tietoa tapahtumista, webinaareista jne.