Tuotesuunnittelu ja tuotetiedon hallinta

Optimoi, automatisoi ja paranna suunnitelmiesi laatua

Tuota korkealaatuisempia suunnitelmia aiempaa nopeammin ja samalla pienennä virheiden määrää

Symetrin suunnitteluratkaisut ja -palvelut sekä nopeuttavat suunnitteluun käytettävää työtä, pienentävät sen kustannuksia sekä auttavat saamaan tuotteet nopeammin markkinoille.

Lue lisää suunnitteluun kehitettyjen ratkaisujemme hyödyistä, joilla automatisoit suunnitteluprosessin, hallinnoit tuotetietoja tehokkaasti, simuloit, ja teet generatiivista suunnittelua ja dokumentoit suunnitelmasi.

Suunnitteluratkaisujemme hyödyt

Suunnittelutiedon ja dokumenttien

…tehokas hallinta.

Tiedon tehokas uudelleenkäyttö

Suunnittelutietojen säännöllinen

…varmuuskopiointi.

Vähemmän aikaa

…toistuvien rutiinien parissa.

Luo todellisuutta

…hyödyntämällä virtuaalitodellisuuden mahdollisuuksia.

Helpota tuotteiden konfigurointia, älykästä mukauttamista ja nopeaa läpivientiä

….suunnittelun, eri työvaiheiden ja prosessien automatisoinnilla.

Dekati käyttää Sovelia PLM -järjestelmää varmistaakseen saumattoman tiedonkulun aina suunnittelusta tuotantoon

Pienhiukkasten mittauksiin erikoistunut Dekati on suunnitellut ja valmistanut jo 30 vuotta ratkaisuja erittäin vaativiin mittausolosuhteisiin. Dekati®-tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa sertifioidun ISO 9001 -laatujärjestelmän mukaisesti, ja niillä on jopa viiden vuoden takuu. Dekatin instrumenteissa ja antureissa käytetään yrityksen omaa kansainvälisillä tavaramerkeillä suojattua ja patentoitua teknologiaa. Dekatilla on edustajia lähes 40 maassa ja tuhansia asiakkaita ympäri maailmaa. Dekatin menestyksen takeena on tuotteiden virheettömyys ja kestävyys sekä ratkaisujen toimivuus olosuhteista riippumatta.  Laadukkaat tuotteet ja ratkaisut vaativat sen, että suunnittelun ja tuotannon yhteistyö on saumatonta ja ajantasainen tieto on kaikkien saatavilla oikeaan aikaan.  Dekatilla sen varmistaa ammattitaitoinen ja asiantunteva henkilöstö yhdessä Sovelia PLM:n kanssa.

Lue lisää

CAD-ympäristön mittava päivitys toteutettiin sujuvasti ja nopeasti CQi-sovelluksella

NIS Limited suunnittelee ja valmistaa monipuolisia teknisiä mittatilausratkaisuja useille teollisuuden aloille. NIS:n palvelutarjontaan sisältyvät muiden muassa alumiinihitsaus, mekaaniset käsittelylaitteet, radioaktiivisten aineiden käsittelyssä käytettävät hanskakaapit, tutkimus- ja tuotekehitystoiminnan testauslaitteistot, erikoislaitteet, automatisoidut kokoonpanolinjat ja -solut; robottien integrointi, koneistus ja ohjelmointi; sekä konepajapalvelut.

Lue lisää

Case AFRY: CAD-lisenssien tehokas hallinta kansainvälisessä suunnitteluyhtiössä

Haastattelimme Martin Quistia, joka työskentelee CAD-päällikkönä AFRYllä (ÅF & Pöyry). Videolla Martin kertoo, millaisia haasteita yhtiössä on ratkaistu ja miten kansainvälisten toimipisteiden 8500-9 000 käyttäjän päivittäin tarvitsemien ohjelmistojen hallinta on toteutettu.

Lue lisää

Innovative business decisions are supported by unique technology solutions

By designing an entire hybrid system for buses – covering everything between the fuel tank and the wheels with optimal performance of every component, Vantage Power has created a system that results in higher fuel economy, lower emissions and greater reliability than alternative systems.

Lue lisää

Orkla vältti kymmenen viikon seisokin älykkäillä ratkaisuilla

Trondheimissa sijaitseva ja 300 henkeä työllistävä Nidarin tuotantolaitos on Norjan suurin makeistehdas. Nidar valmistaa kaikenlaisia makeisia suklaasta konvehteihin, karamelleihin ja lakritsaan.

Lue lisää

Parker Hannifin jakaa keskeiset tiedot luotettavasti ja nopeasti

Parker Hannifinin digitaalisessa työympäristössä suunnittelutiimien on tärkeä voida jakaa yrityksen toiminnan kannalta keskeistä tietoa luotettavasti ja nopeasti, esimerkiksi tuotantoon.

Lue lisää

Automatisoinnilla sujuvat prosessit NorDanilla

Ikkunatoimittaja NorDanilla on pitkä historia omien tuotantolaitteidensa suunnittelussa ja valmistuksessa. Laitteiden suunnittelussa NorDan hyödyntää Autodeskin ja Symetrin ohjelmistoratkaisuja, jotka ovat sujuvoittaneet ja automatisoineet NorDanin prosesseja.

Lue lisää

Movomech tehostaa tuotekehitystään

Lean Engineeringin avulla voidaan vähentää virheitä, parantaa laatua ja saavuttaa merkittävää ajan ja rahan säästöä.

Lue lisää

Viimeisimmät uutiset

Blogi

Let's share some data!

It´s all about sharing. We operate in a sharing economy where we share cars, apartments, machines - and data. It´s a collaborative economy and it´s changing industries. And the manufacturing business is no exception.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Tilaa Symetrin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaisia vinkkejä ja tietoa tapahtumista, webinaareista jne.