Yhdyskuntasuunnittelu

Tehokkaat BIM-ratkaisut yhdyskuntasuunnitteluun

Yhdyskuntasuunnittelua paikallisia standardeja tukevilla tietomallinnusratkaisuilla

Asianmukainen, erityisesti yhdyskuntasuunnitteluun kehitetty tietomallinnusratkaisu mahdollistaa sujuvat ja tehokkaat työnkulut ja vapauttaa aikaa luovaan työskentelyyn, kuten esimerkiksi esteettisten ympäristöjen sekä turvallisten katu- ja tiesuunnitelmien luontiin. Lisäksi voit nopeuttaa työskentelyä hyödyntämällä pistepilviaineistoa ja luoda suunnitelmastasi vaikuttavia visualisointeja.

Olemme koonneet tälle sivulle kaikki tuotteemme ja koulutus- ja tukipalvelumme. Tutustu tarjontaamme!

Tietomallinnuksen edut yhdyskuntasuunnittelussa

Hyödynnä samaa mallia

... kuin urakoitsijat ja asiakkaat.

Paikanna mahdolliset ongelmat

... jo ennen rakentamisen aloittamista.

Hyödynnä mallitietoa

... 3D-koneohjauksessa.

Arvioi erilaisia suunnitelmavaihtoehtoja

... ja rakennuspaikan logistiikkaa.

Viimeisimmät uutiset

Lue lisää uutisia täältä.

Koulutukset

Infraworks –perusteet

Kurssilla tutustutaan Autodesk InfraWorksin perusteisiin ja opitaan luomaan 3D-inframalli tavallisimmista paikkatiedoista. Kurssi antaa kattavan yleiskuvan InfraWorksin käyttöliittymästä ja perusominaisuuksista.

Lue lisää

Yhdyskuntasuunnittelua tietomallinnusratkaisuilla

Tietomallinnusratkaisu, joka tukee paikallisia standardeja ja formaatteja ja joka mukautuu sujuvasti paikallisiin prosesseihin, on nykypäivän infrasuunnittelijalle välttämättömyys. Tietomallintaminen (BIM) perustuu älykkääseen suunnittelutietoon pohjautuvaan tietomalliin, joka nopeuttaa projekteja, helpottaa projektinhallintaa, parantaa taloudellisuutta ja auttaa minimoimaan ympäristövaikutukset.

Civil 3D -ohjelmistoon kehitetyt lisäsovellukset ovat avain menestykseen

Tarjoamme asiakkaillemme alan johtavat ohjelmistot, kuten Autodesk Civil 3D, Infraworks ja Navisworks. Niitä täydentämään olemme kehittäneet omia ohjelmistoja, jotka parantavat asiakkaidemme kilpailukykyä entisestään. Naviate Infrastructure ja FIKSU-tuoteperheemme sisältävät Civil 3D -ohjelmistoa täydentäviä lisäsovelluksia, jotka on kehitetty tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Nämä monipuoliset sovellukset mahdollistavat aiempaa tehokkaamman työskentelyn, paikallisten standardien mukaisesti.

Kokeneet BIM-konsultit

Symetrin johtavat tietomallinnusratkaisut ja rautainen asiantuntemus auttavat yritystäsi suunnittelemaan innovatiivista infrastruktuuria. Kokeneet konsulttimme tekevät tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja auttavat heitä päivittäisten haasteiden parissa. Konsulttiemme vahva osaaminen on sinunkin käytettävissäsi.

Referenssit

Katso lisää referenssejä täältä.

Helsingin kaupunki – tietomallinnuksen edelläkävijä

Helsingin kaupunki omistaa hulppeat 650 ammatti- ja muuta keittiötä, joiden suunnittelusta vastaa arkkitehtuuriosaston yleissuunnittelutoimisto. Ammattikeittiösuunnittelija Seppo Kuparille ja IT-arkkitehti Mikko Soininvaaralle oli päivänselvää, että siirtyminen 2D-suunnittelusta 3D-maailmaan ja tietomallinnukseen (BIM) helpottaisi suunnittelijoiden työtaakkaa valtavasti.

Lue lisää

Tietomallintaminen kaupunkisuunnittelussa - Kuopion kaupunki

Kuopion kaupungin Juha Karppinen kertoo tietomallinnuksen käyttötavoista sekä tietomallintamisen eduista kaupunkisuunnittelussa.

Lue lisää

Västerås Stad

Loxia Group on infrasuunnittelualan toimija, jonka osaaminen ja palvelut kattavat koko ketjun suunnittelusta ympäristöön, geotekniikkaan ja projektinhallintaan.

Lue lisää

Tilaa Symetrin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaisia vinkkejä ja tietoa tapahtumista, webinaareista jne.

Ota yhteyttä