Rakentaminen

Rakennusalan BIM-ratkaisut säästävät aikaa

Tietomallintaminen ja digitaaliset työnkulut

Kestävä rakentaminen haastaa rakennusalaa tuottamaan aiempaa kireämmässä aikataulussa kustannustehokkaita ja teknisesti korkealaatuisia rakennuksia, joissa myös sosiaaliset näkökohdat on huomioitu. Nämä vaatimukset kasvattavat urakoitsijoiden ja alihankkijoiden riskejä. Miten digitaaliseen innovaatioon liittyviin haasteisiin voidaan vastata rakennusalalla? Me Symetrillä näemme haasteet mahdollisuuksina. Keskittymällä tietomallinnukseen ja digitaalisiin työnkulkuihin autamme asiakkaitamme työskentelemään älykkäämmin, mikä paitsi parantaa turvallisuutta ja laatua myös auttaa pienentämään riskejä ja kustannuksia.

Olemme koonneet tälle sivulle kaikki tuotteemme ja koulutus- ja tukipalvelumme. Tutustu tarjontaamme!

Tietomallintamisen ja digitaalisten työnkulkujen edut

Helpottaa työskentelyä

... ja parantaa tehokkuutta.

Karsii riskejä

... ja vähentää stressiä.

Vähentää

... väärinkäsitysten riskiä.

Havaitut riskit ja vaarat

... voidaan dokumentoida vaivattomasti.

Tietomallintaminen (BIM)

Asianmukainen BIM-ratkaisu tarjoaa kaikille rakennusprojektin osapuolille sujuvan pääsyn ajantasaisiin 3D-malleihin, piirustuksiin ja teknisiin spesifikaatioihin. Tietomallinnus ja toimivat työnkulut sujuvoittavat yhteistyötä, ja tiedon hyvä saatavuus helpottaa vaativista ja aikaa vievistä työvaiheista suoriutumista. Kun BIM-tiedot ovat kaikkien osapuolten saatavilla, ongelmat voidaan havaita ennen kuin ne aiheuttavat ylimääräisiä kustannuksia ja viivästyksiä.

Uusin teknologia ja Revitiin kehitetyt lisäsovellukset ovat avain menestykseen

Tarjoamme asiakkaillemme johtavat ohjelmistot, kuten Autodesk Revit, Navisworks and BIM360. Niitä täydentämään olemme kehittäneet omia ohjelmistoja, jotka parantavat asiakkaidemme kilpailukykyä entisestään. Naviate-tuoteperheemme sisältää Revit-ohjelmistoa täydentäviä lisäsovelluksia, jotka on kehitetty tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Näiden monipuolisten sovellusten tarkoituksena on säästää aikaa, parantaa laatua ja tehostaa työskentelyä. Symetrin räätälöidyt tietomallinnusratkaisut ja rautainen asiantuntemus auttavat sinua luomaan innovatiivisia ja vaikuttavia rakennuksia.

BIM-konsultointi

Symetri on kokenut konsultoinnin ja tietomallinnuksen käyttöönoton asiantuntija. Vuosien varrella olemme auttaneet monia rakennusalan yrityksiä tietomallintamiseen liittyvien ongelmien ratkaisemisessa – siksi voimme olla avuksi myös sinun yrityksellesi.

Referenssit

Katso lisää referenssejä täältä.

The Natural Design Company – Revit uudisrakennus- ja restaurointiprojekteissa

Arkkitehti Jaakko Pöytäniemi kertoo, miksi yritys käyttää uudisrakennus- ja restaurointiprojekteissaan Revit-ohjelmistoa sekä miksi arkkitehtien ja rakennesuunnittelijoiden tietotaitoa on tärkeä päivittää koulutuksella.

Lue lisää

Viimeisimmät uutiset & blogit

Lue lisää blogikirjoituksia ja kirjaudu blogin tilaajaksi täältä.
Lue lisää uutisia täältä.

Tilaa Symetrin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaisia vinkkejä ja tietoa tapahtumista, webinaareista jne.

Ota yhteyttä